i´m back !

Datum:2012-02-14 Klockan:23:43:16
Hejsan !

Nu har jag så mycket att berätta!  jag har varit på en sån häftig resa, det går knappt att beskriva den !

Första dagen. Vi vaknade kl 03.50 i skövde och begav oss till tågstationen, vi var framme i göteborg vid halv sju och vi fixade lite småsaker där som att växla pengar och äta frukost. Sen gick flygbussen ut till säve kl 08.10 och flyget där ifrån gick 10.15.
Väl framme i london fick vi ägna säkert 2,5 timmar åt att ens hitta till hotellet, staden var så stor och vi hade inte lätt att hitta vilka spårvagnar vi skulle på eller vart vi skulle av, vart vi skulle och vilken gata vi skulle till. Men till slut hittade vi. Och hotellet var riktigt bra, vi blundade när vi gick in för att vi trodde det skulle vara så dåligt men när vi kom in blev vi så glada, det var så fint och fräsht att vi först trodde vi hade fått fel rum!

Efter en stund gick vi ut för att utforska stade, vi bokade musikal biljetter och bara strosade runt. Kl halv 8 skulle vi se på mamma mia, och den var verkligen grym ! Vårt hotell låg in princip på picadilly cirkus så efter musikalen gick vi runt där lite innan vi gick hem och sov.



Andra dagen gick vi upp tidigt och åkte iväg till madame tussa, det var också riktigt roligt och vi fick vara med om en riktigt häftig 4D bio ! Efter det hoppade vi på en turistbuss och bara åkte runt i flera timmar och kollade på häftiga grejer.
och på kvällen åt vi god mat i china town och gick runt och tittade där.. !








Tredje dagen , ägnade vi bara åt shopping ! vi var framme på oxford street kl 09.30 åt frukost och sen satte vi igång med shoppandet. vi kom inte där ifrån fören 20.30... och efter den dagen orkade vi inte göra mycket mer, vi köpte med öl och cider till hotellet och bara låg där och pratade resten av kvällen.


Sista dagen gick vi upp jätte tidigt och åkte iväg och kollade på buckingham palace, och sen gick vi en sista gång på oxford stret ! sen var det dags att åka tillbaka till flyget och hem igen !

 Men nu orkar jag inte lägga upp mer bilder fär det tar så förbannat lång tid, så resten kommer i morgon =)


Kommentarer
Postat av: Johanna

och så lite bilder på dina inköp tack!! :)

Datum:2012-02-15 Tid:17:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback