2012

Datum:2012-01-01 Klockan:22:37:30

2012... det känns konstigt att skriva, och ännu mer konstigt att säga, vart tog 2011 vägen ?
Jag har i alla fall haft en underbar nyår med alla mina underbara kompissar !

Det började med att vi tog ett tåg gaska tidigt till göteborg för att vi skulle hinna gå på stan och äta en mysig middag. Vi gick och åt på jensens och satt där ganska länge och bara umgicks, drack lite öl och åt god matt. sen drog vi vidare till vårat hotell och satt i hotellbaren till klockan närmade sig tolv (eller ett?) och sen gick vi upp på rummet och sov så gott !
Sen var det bara upp och hoppa och in i taxin och iväg till båten. På båten åt vi en god frukost och vilade en stund. sen gick vi och satte oss i baren och drack drinkar.

När vi kom fram till danmark chekade vi in och gick iväg till affären för att köpa något gott att äta, och dricka... Sen badade vi några timmar i det underbart fina badhuset !! och sen blev det middag och fest på kvällen !

På nyårsafton blev det hög fart direkt, massa bad och mys. vi började festa på kvällen och åt en god middag, alla 16 samlade runt samma bord, det var härligt. jag blev lycklig av att se alla fina sitta runt bordet och skratta !
Efter några timmar började alla bli runda under fötterna och vi gav oss iväg på lite olika äventyr.

Jag sammanfattar helgen så här, det var så mysigt, underbart och roligt! alla kunde självklart inte vara på samma ställe hela tiden, vi var 16 stycken och det är svårt att samla alla, men när vi väl samlades allihop, så blev man så otroligt lycklig !


Första dagen på hotellet i göteborg.



på båten påväg till danmark.



På resturangen första kvällen



Nyårs afton !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback