Danmark

Datum:2011-12-28 Klockan:22:17:02
Hejsan !

Har precis kommit hem från fotbollsträningen och ska strax börja packa, för i morgon äntligen, bär det av till danmark! det ska bli så skönt att bara få vara ledig några dagar, umgås med mina fina kompissar och mysa med min daniel. att vakna upp ihop i tre dagar i sträck utan en väckarklocka och att bara veta att vi ska vara tillsammans hela dagarna kommer bli så underbart !  och att sen veta att så fort man öppnar dörren står 14 underbara kompisar och väntar, mycke bättre kan det inte bli !

Ska åka in till stan i morgon innan tåget går och köpa ett minneskort till kameran så att jag äntligen kan ta mer än 12 bilder, så jag ska försöka slänga upp en massa härliga bilder när jag kommer hem på söndag ! =)

Jaja nu ska jag fortsätta packa !  ha det så bra allihop så hörs vi på söndag!

Och gott nytt år !!!


viktoria secret

Datum:2011-12-26 Klockan:20:39:32
Hejsan !

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och har precis lagt mig ner i sängen och kollar på viktoria secret fashion show och typ DÖR av avundsjuka på hur fruktansvärt snygga alla modeller är..... varför blev inte jag skapt sådär.

Jaja nog om det. Idag har jag varit och shoppat upp halva staden tillsammans med lisa, vi hade en jätte mysig dag med bara shopping och snack. sen kl tre fick jag springa iväg till jobbet för att jobba ett pass 16-19.30.

Jaja nu har viktoria börjat igen så nu ska jag kika vidare på alla snygga...


23.19

Datum:2011-12-25 Klockan:23:19:18
God kväll alla fina !

Sitter just nu i sängen och väntar på ett samtal från hoteller vi ska bo på på torsdag...

Idag har jag nördat mitt nya super mario spel jag fick i julklapp och jobbat 16-22.15. Och i morgon är det dags för shopping tillsammans med lisa och eventuellt hanna ! =) sen¨jobbar jag på eftermiddagen igen.

Längtar så sjukt mycket till danmark, det ska bli jätte roligt att bara få åka iväg med alla underbara och fira nyår i ett annat land... ch sjukt skönt ska det bli med lite semester också, det kommer jag knappt inte ihåg när jag hade sist !

jaja nu ska jag prata i telefonen.

puss och hej !

Julafton

Datum:2011-12-24 Klockan:22:47:31
Hej på er allihop!

Hoppas att ni har haft en helt underbar julafton, och att ni nu är nöjda och glada. Det är iallafall jag !

Har haft världens mysigaste julafton med alla mina finaste !  vaknade kl 8 med min aldeles egna daniel och vi låg kvar i en timma i sängen och bara myste med varandra, viskade gosiga saker till varandra och bara njöt av att vara tillsammans.... kl nio gick vi upp och kollade på julkalendern tillsammans med resten av familjen och åt sedan en god frukost !  Sen myste vi en stund till och sen åkte daniel hemmåt för att fira resten av julen med sin egen familj.

Det tog någon timma sen kom världens bästa mostrar med familjer hit, och även mormor. Granen fylldes med massor av paket och vi hade så mysigt.

NU har alla åkt hem och jag sitter och kollar på alla mina fina julklappar.  som tillexempel en sjukt snygg mulburry väska jag fick av daniel, mario kart, ansiktsbehandling på ett spa, privat sminkkurs, träningskläder och massa annat fint =)

Jaja, jag är hur som hellst sjukt nöjd med min jul och hoppas ni är det samma!
nu ska jag snart sova för i morgon är det dags för jobb igen. Och jobbar fram till onsdag. för på torsdag tar jag min pojkvänn och mina aldra bästa vänner till göteborg, och sen vidare till danmark för att fira nyår där, två nätter och tre dagar, det kan inte bli mycket bättre !



21.54

Datum:2011-12-22 Klockan:21:54:02
Hejsan hejsan !

Har inte hunnit skriva på ett tag men det har varit helt sjukt mycket på jobbet. Det r ju så att alla ska ha typ en miljard kilo mot på julafton (sjlvklart!) så det är konstant rörelse på Kvantum. Dagarna går hur fort som hellst, men vi jobbar också extra långa dagar och har extra mycket personal i kassorna. så det är sjukt roligt, fast man blir väldigt trött....

Nu sitter jag och kollar på tv och ska strax sova, har jobbat 6.45-17 idag så jag är helt slut och i morgon ska jag jobba 8-14, och sen får jag vila på lördag och sen är det dags för jobb igen på söndag, så det är skönt att jag slutartidigt i morgon ! (om det nu går att komma iväg kl 14)

i morgon kommer också daniel hit och sover !  honom har jag inte träffat på hela veckan så det längtar jag efter ! =)

jaja nu ska jag vila lite =) 

ha det bra !


Slänger in en bild på mig och min kusin för några sommar sen , visst ser detdär helt okej skönt ut ?!

Jobb

Datum:2011-12-19 Klockan:22:13:17
Hejsan hejsan !

idag har jag jobbat hela dagen nästan och det är helt hysteriskt mycket folk och handlar !! och mer lär det vell bara bli... fast jag tycker det är jätte roligt när det är mycket folk och det händer saker hela tiden =) 

efter jobbet träffade jag alicia och johanna i stan och vi gick runt och kickade lite i stan, jätte mysigt! sen när jag kom hem tog jag och mamma upp den extremt fina plastgranen och  klädde den, och faktiskt den blev riktigt fin.... även fast det är en plast gran.

nejnej nu ska jag sova !

ha det bra,  hej då!


24.41

Datum:2011-12-18 Klockan:21:41:23
Hejsan mina fina !

Sitter i min sng och lyssnar på lite julmusik och läser lite bloggar. idag har jag jobbat från 06.45 så nu är jag rätt slut i huvet.... fast jag taggar inför julhandeln, det ska bli sjukt kul att jobba dagarna när det kommer vara helt sjukt hysteriskt mycket folk. !!

Igår hade jag och daniel en mysdag bara vi två, vi vaknade upp hos honnom och åt en mysig frukost och bara slappade, sen gav vi oss iväg för att lämna lite musikprylar han hade haft dagen innan. sen gjorde vi oss iordning och satte oss på en mysig restaurang och bara satt där och åt god mat och höll varandra i händerna... mysigt så =)  sen åkte vi iaf ivög och handlade lite godis och åkte hem till mig och kollade på film =)

Nu är förövrigt mina ögon på bättringsvägen igen , har fått starkare mediciner och mer ögondroppar, så nu minsan ska det inte kunna svullna något mer.... får vi hoppas =)

Måste också berätta att jag satte upp min nyinköpta hylla aldeles själv !  känner mig extremt duktig som klarade det.... Höhö !



ingen värst bra bild, men jag orkar inte dra fram min kamera... så det får bli såhär =)

puss och hej, !

Stor Beställning...

Datum:2011-12-16 Klockan:11:18:59

Satt i sängen och tyckte så synd om mig själv för att jag är så svullen i ögonen så jag tänkte att jag skulle tröstshoppa lite... sagt och gjort. Det blev dock lite mer än jag tänkt mig....








nu får jag bara hoppas att allt passar ;)

puss och hej !


Svullen

Datum:2011-12-16 Klockan:09:00:55
Hejsan !

ligger i min säng och tycker extremt synd om mig själv. Är helt svullen i ägonen av den här stackars allergin, sjukt jobbigt !!

nu ska jag sova, bort allt detta eländet !!

Tomten är far till alla barnen

Datum:2011-12-15 Klockan:21:32:48
Heeejsan ! Har precis kommit hem ifrån jobbet och sitter just nu och kollar på tomten är far till alla barnen ! den är ju bara för bra ! 

I morgon är jag ledig och på lördag med, och tur är vell det för jag är helt sjukt allergisk mot alla julblommor så det kliar i mina ögon så jag blir tokig!!!  så i morgon har jag i alla fall tänkt att jag skulle baka lite julgodis, slå in alla julklappar och städa mitt rum. Sen på eftermiddagen kommer daniel och då ska vi mysa en stund och sen drar vi iväg till hans spelning. ska bli kul att se när han spelar, min snygging =)

Jaja ha det grymt, puss och hej !


Lucia

Datum:2011-12-13 Klockan:12:48:37
Hejhej !

Idag vaknade jag upp hos min älskade daniel, och vi gick upp kl 6 för att äta frukost och säga hej då innan han åkte till jobbet. När han åkte till jobbet kvart över 6 så begav jag mig hemmåt för att hinna kolla på theos lucia tåg som började halv nio.
och nu har jag varit hemma några timmar och sovit middag några timmar och nu skyndar jag vidare in till stan där jag ska träffa lisa några timmar innan jag börjar jobba 16-22.15.

så ha det så bra !

puss och hej =)




Beck

Datum:2011-12-10 Klockan:14:50:32
Hejsan !

idag har jag städat hela mitt rum, bakat pepparkakor och slått in lite julklappar.
och nu sitter jag och kollar på beck. och snart kommer daniel en svng innan han drar ivg och spelar igen... =?

Jaja nu ska jag fortstta kolla på film.

puss och hej då

Helg

Datum:2011-12-09 Klockan:23:15:39
Hejsan !

Har precis hängt hela kvällen med min bästa Lisa men hon gick nyss hem. Det var dags för båda oss gamla att sova nu =)

Idag har jag jobbat 10-19.30 så det blev ett långt arbetspass idag. Men i morgon är jag ledig, och då ska jag bara ligga i min säng och kolla på gossip girl och städa mitt rum. Och så ska jag  umgås lite men min kära pojkvänn och sen träffa hanna på kvällen. så det blir en lugn och skön lördag ! för sen är det jobb igen på söndag som gäller =)

Hoppas ni har det bra !

puss och kram, Linn


LOST

Datum:2011-12-06 Klockan:22:27:12

Nu sitter jag och kollar på lost, bättre sent än aldrig säger jag ! Har aldrig sett det förut men har tänkt att göra det länge och nu tog jag tag i det =) 

Mycket spännande fakta va ?

jaja , nu ska jag kolla vidare en liten stund och hoppas att jag inte drömmer mardrömmar ikväll ;)




6 December

Datum:2011-12-06 Klockan:21:04:30
Hejsan !

Sitter och kollar på tv en svång innan jag ska hoppa in i duschen. I morgon är det jobb igen 9-16. Efter jobbet tar jag mitt pick och pack och åker till töreboda och min kära pojkvän! 

I dag har jag haftfullt upp hela dagen, har köpt klart nästan alla julklappar, hämtat ut lite paket och så har jag myst med mina Söta vänner Lisa och Alicia =)  

yes det var nog allt jag hade att säga ! 

Hoppas alla har haft en superbra dag den 6 december. =) 


Puss och hej ! 

 

Jobb och ledig

Datum:2011-12-05 Klockan:18:06:10
Hejsan !

Har kommit hem från jobbet för en stund sen och nu sitter jag bara i sängen med datorn i knäet och tv påslagen. Ska strax åka iväg och träna en sväng så jag passar på att ätalite godis nu innan. höhö !

I morgon är jag ledig !! så då ska jag passa på att göra lite ärenden som att gå på ett möte, hämta några paket, köpa dom sista julklapparna osv. Och sen kl tio ska jag möta hanna på gymmen, och sen ska vi luncha en sväng =)

Efter det ska jag hem och fixa lite och lite senare kommer alicia och johanna hit.

Japp så ser min dag ut.

Men men nu ska jag strax iväg och träna.

puss och kram
ta hand om varandra !



Min snygging på bild!!

Myshelg

Datum:2011-12-04 Klockan:22:17:40
Hejsan hejsan !

Sitter just nu och kollar på tv ch ska strax hoppa in i dushen. I morgon är det dags för jobb igen så jag ska se till att komma i säng tidigt.

I helgen har jag mest jobbat. och i går kväll kom daniel och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi och hämtade kinamat som vi åt tillsammans med theo och mormor. Efter det kröp vi ner i sängen och kollade på bilar 2 tillsammans med massor med godis och dipp. Jätte mysigt!
Idag har vi bara myst framför tvn och varit iväg till stan en sväng och köpt några julklappar. på eftermiddagen åkte daniel hem till sig och jag har pysslat lite i mitt rum och kollat på tv.

Men men, nu ska jag hoppa in i dushen och gå och lägga mig.

Puss och god natt!


Jobb och jobb

Datum:2011-12-02 Klockan:23:17:22
Hejsan !

Har nyss kommit hem från jobbet och ska strax sova, för i morgon är det en ny arbetsdag, 11-19 =)

jaja hoppas ni har haft det bra idag,  puss och hej då !


1 december!

Datum:2011-12-01 Klockan:11:17:56
Godmorgon !

Sitter just nu och kollar på tv och ska strax göra mig iordning för jobb.

men i morses ställde jag ändå klockan på 07.10 för jag var ju tvungen på att se på julkalendern. finns ju inget mysigare än att sitta med hela familjen och kolla på julkalendern.   Och jag brukar ju tycka att alla julkalendrar brukar vara riktigt bra, det behövs ofta bara att man måste börja följa den, det räcker inte med att bara kolla ett avsnitt ofta för då kan det bli lite svårt att tycka den är bra. 

Men, årets julkalender tyckte jag var riktigt bra, eller det vet jag ju inte än om den är men det verkade riktigt bra i allafall. Jag gillade att dom hade gjort hela julkalendern som en saga. den blev riktigt mysig.

Jaja nog om det. idag ska jag jobba 13-20 och sen åker jag till daniel i kväll och sover där. i helgen blir det jobb sent både fredag och lördag. Men jag hoppas verkligen att jag hinner träffa mina underbara vänner med.

men endå...

nu ska jag göra mig iordning, puss och kram!







RSS 2.0