22.09

Datum:2012-08-28 Klockan:22:09:18
Hejsan ! =) 
 
Har precis tränat lite fotboll och nu ligger jag och kollar på svenska hollywod fruar. Men ska strax krypa ner i sängen och sova lite.
 
I morgon ska jag möta Johanna i stan vid halv tolv och så ska jag hjälpa henne att packa ner hennes rum i lådor för att hon ska flytta. Och efter det ska jag möta upp josse i stan och så sticker vi iväg och tränar ett pass.
 
Och på torsdag börjar jag jobba igen efter min helg mitt i veckan.
 
Jaja nu ska jag krypa ner i sängen, och kanske se ett avsnitt av vampire diaries innan jag somnar!
 
Ha det så bra !
 
En bild ifrån utkiksplatsen som vi var på med sara och philip i söndags.
 

The hunger games

Datum:2012-08-28 Klockan:11:41:15
Just nu är jag extremt uttråkad !! så nu tänker jag sätta på min favoritfilm och leta fram lite godis, det låter som en helt okej ide ändå.
 
Ha det bra så länge !
 

Tisdag

Datum:2012-08-28 Klockan:09:39:06
Hej !
 
det var ett tag sen jag skrev här men jag har haft fullt upp. I dag är jag i alla fall ledig och ska bara ta det lugnt har jag tänkt. Jag ska träffa lisa en stund och sen ska jag iväg och träna. I morgon är jag också ledig och då ska jag träffa johanna och sen träna med jossefin på kvällen.
 
I helgen var jag på lisseberg med min mamma, bror och daniel och sen var det kräftskiva hos ronja på kvällen med mina finaste vänner :)
 
Det händer mycket spännande i mitt liv just nu, men mer om det kan jag inte berätta just nu. Återkommer om en vecka eller två med det svaret vad det handlar om ... =)
 
Jaja nu ska jag fixa lite, ha det bra !!
 
 
 
 

21/8

Datum:2012-08-21 Klockan:14:30:31

hejsan !

sitter på bussen ifrån daniel påväg in till jobbet. har fullt upp och hinner inte riktigt sätta mig ner och skriva här. jag jobbar mycket, övningskör, träffar daniel och mina kompissar samt spelar fotboll ungefär ganska ofta !!

nu ska jag vila lite innan jag är framme i skövde.
ha det bra


soligt

Datum:2012-08-15 Klockan:14:54:23

sitter just nu ute och solar lite i det härliga vädret! om en stund ska jag åka upp till berget med lisa och carro och gå en lång prommenad och sen ska jag nog hoppa in på ett träningspass på fridkis innan jag kryper ner i sängen och kollar på film i kväll :)


Datum:2012-08-12 Klockan:23:09:32

hallå !!

mycket jobb pågår i mitt liv just nu och det är därför det inte blir mycket skrivet här.

har precis jobbat 16-22.15 och börjar 9.30 i morgon så ska strax krypa ner i sängen och sova :)

kram kram

ps. såhär goda såg min och daniels mackor ut.... kanske inte ser så goda ut nä, haha


Film Tips - LOL

Datum:2012-08-10 Klockan:11:18:11
 
 
 
"Möt Lola (Miley Cyrus), även kallad ”Lol”. Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande. Kärleken som mest smärtsam. Mamma Anne (Demi Moore) som allra jobbigast. Kompisarna det viktigaste i livet.

När Anne av ”misstag” råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre. Hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån.

Anne har samtidigt fullt upp att anpassa sig till sitt nya liv som frånskild. För både Lola och Anne gäller det att göra sig fria och upptäcka vilka de är. Vägen dit kantas av många galet roliga situationer, men också tårar och kärlek."

*******

Såg den här filmen med lisa för några dagar sen, Den var helt okej men ingen riktig super film direkt. Men helt klart sevärd. Det är en sån där film som är mysig att ligga och kolla på när man inte har något annat bättre för sig.

Jobbelijobb

Datum:2012-08-08 Klockan:15:22:47
Hejsan !
 
Har precis varit med hanna i några timmar, var längesen vi sågs ordentligt så det var roligt !
 
Nu har jag gjort mig iordning för att sticka iväg till jobbet, jobbar 16-22.15 och sen jobbar jag 07-14 i morgon så jag sover hos mormor i natt. Jag tror inte jag har så mycket mer att berätta för tillfället faktiskt så vi jag skriver här i morgon igen.
 
Slänger upp lite nya semester bilder som jag fick av lisa =)
 

Tisdag

Datum:2012-08-07 Klockan:12:32:56

hallå !! sitter hemma hos daniel och kollar lite på tv. ska strsx gå ut och springa en sväng innan jag ska åka iväg till jobbet. igår jobbadd jag 9.30-16 och sen hade jag min första körlektion som var grymt kul !:) har bokat in ganska många lektioner, så här ska det tas körkort ! jaja nu ska jag sticka ut och springa :)


Film Tips - Cockpit

Datum:2012-08-05 Klockan:14:39:58
 
”Piloten Valle behöver desperat ett nytt arbete. När han får höra att flygbolaget Silver Airlines letar efter en kvinnlig flygkapten drar han sig inte för att hoppa i högklackat, krypa i ett schyst fodral och söka jobbet. Han lånar sin systers identitet mot en helårsprenumeration på en morgontidning. Att pilotkollegan Cecilia blir förälskad i Valles nya, kvinnliga jag ingår dock inte riktigt i planen.”
         
                   *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 
 
 I går var jag, min mamma, bror och mormor och såg på denna filmen.
 
 Den var sjukt rolig och man skrattade högt flera gånger. Om det är någon skådespelare som klarar av att göra sånna här roller galant så är det Jonas Karlsson.
 
Jag rekomenderar verkligen den här filmen starkt. Så gå och se den ! =)

Bildbomb!

Datum:2012-08-05 Klockan:12:12:56
hallå !
 
Nu har jag äntligen landat här hemma, känns väldigt konstigt att redan vara hemma känns som att det var igår vi åkte iväg till flygplatsen... Men men i alla fall har vi haft världens bästa semester. Vi bodde så fint och vi har bara myst och tagit det lugnt.
 
Slänger upp lite bilder som får tala för sig själva =)
 

HEj

Datum:2012-08-04 Klockan:21:14:18
Holla!
 
Har för ett dygn sedan ungefär komit tillbaka i från en super skön semester på Mallorca. Första veckan var det bara jag och daniel och vi hade så mysigt, solade, badade, åt glass och bara myste med varandra. Det var en strand festival precis vid våran strand så där satt vi på stranden och drack en cider och öl och lyssnade på musik i 29 gradig värme och med solnedgången i nacken !
 
Andra veckan kom Lisa och Jonas ner och då hade vi också super mysigt, vi drack drinkar och umgicks. Vi spelade kort på balkongen med sommar musik i högtalarna, badade och solade och så åkte vi till Palma stad och Magaluf.
 
Ska berätta mer om båda veckorna när jag har hunnit landa här hemma lite =) 
 
puss och kram så länge =)
 

RSS 2.0