12.54

Datum:2012-02-29 Klockan:12:54:14
God middag allihop !

Håller på att göra mig iordning mig just nu för att jag ska strax springa iväg till hanna, vi ska åka in till stan och luncha lite =)  Idag är jag ledig så i eftermiddag ska jag åka till daniel en sväng med.

I morgon jobbar jag 13-17 och sen är det tänkt att jag och lisa ska träna skivstång, så efter det någon gång hör ni av mig igen.

Jaja ha det så bra i det fina vädret allihop !



såhär ser jag ut idag, jag har på mig min skinjacka ifrån London (topshop)

Boddyn och halsduken är oxå ifrån London (miss sagfilde) eller något liknande hette butiken.


nelly.se

Datum:2012-02-28 Klockan:13:17:37
Har precis beställt några klänningarifrån nelly. har tänkt att ha någon av dem på min farbrors bröllop i slutet av mars, så jag hoppas att någon av dom passar ! =)



/Linn

12.13

Datum:2012-02-28 Klockan:12:14:00
God morgon !

Kom nyss in från en springrunda i det härliga vädret !  ska snart laga lite mat och sen dra iväg till jobbet 16-22.15. 

Jaa jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer så ha det så bra i det fina vädret !

Puss och hej  =)

Dag 11

Datum:2012-02-27 Klockan:22:35:03
Dag 11 – Mina syskon

Nu ska jag berätta om min fina och sötaste och bästa lillebror !

Han är 8 år yngre än mig och han är den bästa. Han betyder så otroligt mycket för mig. Det skiljer ganska många år på oss, men det skiljer precis lagom mycket på oss. Jag älskar att vara barnslig och med honnom kan jag vara precis som jag vill vara, alltså kolla på barnfilmer och gå på barnfilmer på bio osv. Men något annat som är bra med att det skiljer så mycket mellan oss är att jag kan vara en ordentlig storasyster. Jag finns där med goda råd när han behöver mig, jag kan ta med honom på saker eftersom jag är äldre och kan åka utan föräldrar osv.  Och jag älskar att skämma bort honnom, att ta med honnom på bio och köpa massor av godis och sånt roligt!

Jaja hur som hellst så är min lillebror världens bästa Lillebror !


Stockholm

Datum:2012-02-27 Klockan:22:28:35
Hejsan alla finaste !

Kom nyss hem ifrån jobbet och jag sitter just nu och kollar på big brother.

I helgen har jag varit i stockholm med min fina mamma. Vi har shoppat massor , varit på dramaten och kollat på Fanny och Alexander och gått runt på prommenade.

på fredagen kom vi fram vid sju och då lämnade vi alla väskor på hotellet och gick ut på stan och åt på taco bar !  sjukt gott var det. sen gickl vi hem till hotellet och kollade på film och sov.

På lördagen shoppade vi hela dagen och sen på kvällen gick vi på dramaten. det var sjukt bra och dom var riktigt duktiga skådespelare.



Yes här ser ni vilka som spelade, och jonas karlsson och marie göransson spelade helt klart bäst av alla !

På söndagen gick vi upp ganska tidigt och gick en prommenad runt slottet och gamla stan. sen gick vi och shoppade en stund, sen gick mamma på ett museum och jag shoppade det sista =) 
Sen tog vi tåget hem vid fem, och så hoppade jag av i töreboda och myste med min Daniel hela kvällen.

Yes så har min helg sett ut, och jag hoppas att ni har haft en lika bra helg !

puss och kram / Linn


Fint väder

Datum:2012-02-23 Klockan:11:25:54
Hejsan och god morgon ! =)

Just nu sitter jag och kollar på tv fyras efter tio,  dom pratar om den lilla bebisen som har fötts i natt, alltså kronprinsessan viktorias lilla bebis. Ganska spännande tycker jag faktiskt, men samtidigt lite överdrivet !

Strax ska jag göra mig i ordning och åka in till stan, längtar efter att komma ut i det fina vädret ! I stan har jag lite att fixa och sen ska jag köpa med lite fika hem, för runt tre kommer alicia hem till mig och umgås med mig några timmar !

Och efter det ska jag ta med mina kompissar och åka iväg och träna lite.. så skönt !

Jaja ha det så fint i det fina vädret !


13.47

Datum:2012-02-22 Klockan:13:47:08
Slänger upp några snabba bilder innan jag drar in till stan. Tröjan jag har på mig är ifrån London...

 



13.07

Datum:2012-02-22 Klockan:13:07:33
God morgon !

Sitter just nu och kollar på något tråkigt på tv, har precis duchat och ska snart göra mig iordning för jobb !
Men innan jag drar iväg till jobbet har jag lite saker att fixa i stan så jag ska försöka dra mig in mot stan vid två.

Jag Har tänkt att fixa en synundersökning och klacka om mina skor !  sen har jag tänkt att jag ska hinna kolla på bokrean lite och också kolla in vårkläderna som har kommit ! 

I morgon är jag ledig och då ska jag ägna dagen åt att träna... har inte hunnit det sen jag kom hem ifrån london så nu vill jag bara komma igång igen !!

I helgen ska jag och mamma åka till stockholm och gå på teater och shoppa, det ska bli så mysigt =)

så nu vet ni vad jag har för mig ....

Puss och kram !



Jag och min snygging !

22.32

Datum:2012-02-20 Klockan:22:32:37
Det här med att ta kort på vad jag köpte i london går inte så bra, jag har tagit massor av kort men jag får lixom inga bra bilder, så det får vara och så får ni se när jag har det på mig i stället. det blir lättare så ! 

Jaja hur som hellst, nu sitter jag och kollar på big brother.... och jobbet gick bra och jag fick ingen ny allergisk attack så jag hoppas att det börjar ge sig för denna gången ! =)


Jaja ha det så bra allihop !  =)




Föresten så har jag ju glömt att berätta !  Jag och daniel har äntligen ställt oss i lägenhetskö, så nu håller vi tummarna för att det snart är dags för oss att flytta !!! :D

22.32

Datum:2012-02-20 Klockan:22:32:37
Det här med att ta kort på vad jag köpte i london går inte så bra, jag har tagit massor av kort men jag får lixom inga bra bilder, så det får vara och så får ni se när jag har det på mig i stället. det blir lättare så ! 

Jaja hur som hellst, nu sitter jag och kollar på big brother.... och jobbet gick bra och jag fick ingen ny allergisk attack så jag hoppas att det börjar ge sig för denna gången ! =)


Jaja ha det så bra allihop !  =)




Föresten så har jag ju glömt att berätta !  Jag och daniel har äntligen ställt oss i lägenhetskö, så nu håller vi tummarna för att det snart är dags för oss att flytta !!! :D

Shopping

Datum:2012-02-20 Klockan:11:58:00
I kväll när jag har kommit hem ifrån jobbet, så har jag tänkt att om jag orkar så slänger jag upp lite på bilder på min shopping i från London !

Finns hur mycket kul som hellst att visa !! =)

helgen

Datum:2012-02-20 Klockan:11:54:44
God morgon !

här har det inte varit mycket aktivitet det sista.
Helgen som skulle bli en jobb helg blev något helt annat, när jag kom hem till daniel efter jobbet i lördags kväll var mina ögon helt röda och jag hade så ont, och efter bara någon timma var dom helt uppsvullna IGEN ! Vi hade ändå en mysig kväll men film och massa godis bara daniel och jag!  men till slut funkade det inte längre så vi fick ta bilen och åka in till akuten. så där spenderade vi halva lördags natten.
Jag fick massor av mediciner men inget hjälpte, så vi fick åka hem med en hel påse med mediciner. Vi åkte hem till mig och försökte se på en film vid ungefär 3 på natten, jag klarade av att hålla mig vaken ungefär tio min och daniel ungefär lika mycket.

Dagen efter vaknade jag med ungefär lika svullna ögon men jag hade inte lika ont, och frammåt kvällen så hade det gått ner ganska rejält ! 

Just nu sitter jag i daniels säng med bara lite lite svullet kvar i ögonen, men jag är helt slut i kroppen efter alla mediciner jag har ätit. Men jag ska i alla fall försöka jobba i kväll, men bara ett kort pass, 16-20.30, får hoppas det går bra ! 

Men men ha det så bra allihop ! 


10.28

Datum:2012-02-17 Klockan:10:28:46
God morgon !

Filmen i onsdags var grym ! så jäkla rolig, och jag och daniel satt flera gånger och skrattade så att vi nästan inte kunde sluta !

Igår så vaknade jag i alla fall hos daniel och åkte nästan direkt till jobbet.
efter jobbet hämtade lisa upp mig och sen åkte vi hem till henne och pratade någon timma innan hon skulle iväg till krogen.

Nu sitter jag isängen och ska strax kolla lite på Gossip girl innan jag ger mig iväg på jobb 16-22.15.

Hela helgen består av jobb, så jag tror inte det blir så mycket skrivet i helgen men jag ska göra vad jag kan =)

Men men ha det så bra så länge !

Har tänkt visa med vad jag shoppade i london, men det får bli när jag har tid !



15/2

Datum:2012-02-15 Klockan:11:02:36

God morgon !

Nu sitter jag och tittar på tv en sväng och ska strax städa iordning mitt rum och sen gå till hanna en sväng !

Ikväll ska jag och Daniel gå på bio och bara mysa, efter som jag jobbade kväll i går så får vi ta och mysa till det lite extra idag istället ! =)

Men men nu ska jag städa iordning här !


Här kommer några fler bilder i från london


i´m back !

Datum:2012-02-14 Klockan:23:43:16
Hejsan !

Nu har jag så mycket att berätta!  jag har varit på en sån häftig resa, det går knappt att beskriva den !

Första dagen. Vi vaknade kl 03.50 i skövde och begav oss till tågstationen, vi var framme i göteborg vid halv sju och vi fixade lite småsaker där som att växla pengar och äta frukost. Sen gick flygbussen ut till säve kl 08.10 och flyget där ifrån gick 10.15.
Väl framme i london fick vi ägna säkert 2,5 timmar åt att ens hitta till hotellet, staden var så stor och vi hade inte lätt att hitta vilka spårvagnar vi skulle på eller vart vi skulle av, vart vi skulle och vilken gata vi skulle till. Men till slut hittade vi. Och hotellet var riktigt bra, vi blundade när vi gick in för att vi trodde det skulle vara så dåligt men när vi kom in blev vi så glada, det var så fint och fräsht att vi först trodde vi hade fått fel rum!

Efter en stund gick vi ut för att utforska stade, vi bokade musikal biljetter och bara strosade runt. Kl halv 8 skulle vi se på mamma mia, och den var verkligen grym ! Vårt hotell låg in princip på picadilly cirkus så efter musikalen gick vi runt där lite innan vi gick hem och sov.



Andra dagen gick vi upp tidigt och åkte iväg till madame tussa, det var också riktigt roligt och vi fick vara med om en riktigt häftig 4D bio ! Efter det hoppade vi på en turistbuss och bara åkte runt i flera timmar och kollade på häftiga grejer.
och på kvällen åt vi god mat i china town och gick runt och tittade där.. !








Tredje dagen , ägnade vi bara åt shopping ! vi var framme på oxford street kl 09.30 åt frukost och sen satte vi igång med shoppandet. vi kom inte där ifrån fören 20.30... och efter den dagen orkade vi inte göra mycket mer, vi köpte med öl och cider till hotellet och bara låg där och pratade resten av kvällen.


Sista dagen gick vi upp jätte tidigt och åkte iväg och kollade på buckingham palace, och sen gick vi en sista gång på oxford stret ! sen var det dags att åka tillbaka till flyget och hem igen !

 Men nu orkar jag inte lägga upp mer bilder fär det tar så förbannat lång tid, så resten kommer i morgon =)


Studenten !

Datum:2012-02-08 Klockan:13:11:51
Hittade lite gamla studentbilder jag aldrig hade sett förut !  jag får studentpirr i hela kroppen, ååå vad jag önskar att jag fick göra om det !

Ni som ska ta studenten i år, kom ihåg detta .... Drick mycket, och ta mycket kort !!!!




13.08

Datum:2012-02-08 Klockan:13:08:19
Dag 09 – En resa jag minns

Den här var svår. Jag har gjort ganska många resor med min familj och det är svårt att välja någon som är något helt speciellt. Alla ser ju ungefär lika dana ut, man umgås med familjen, solar badar äter gott och bara umgås !  Men en resa jag ändå tänker lite extra på är en resa vi gjorde ungefär 2007 eller något sånt, vi åkte till mallorka dagen efter skolavslutningen, och det var så varmt och skönt. vi hade en sån härlig resa, och hade jätte roligt ! men av någon anledning blev alla av oss sjuka, mamma fick någon slags soleksem, jag fick någonting i magen som jag fick äta mediciner för och pappa och theo klarade sig undan med bara lite solsting eller liknande. Men trotts detta s¨å ser jag denna resan som en av dom aldra mysigaste vi har gjort av någon anledning !

En annan resa jag mins är ju så klart den jag gjorde förra året till mallorka med daniel och hans familj, då åkte vi över min födelsedag och jag fick vakna på min födelsedag med strålande sol och bara sol och bad hela dagen, def var så härligt =) 


 

12.58

Datum:2012-02-08 Klockan:13:00:00
Hejsan !

Springer runt här hemma och försöker packa allt, och det är inte det lättaste ! Sjukt svårt att veta vad man ska ha med sig. Jag ska ju ha så lite kläder som möjligt med mig så jag kan shoppa gärnet i london! men samtidigt så vill jag ha med mig massa kläder som jag kan välja på där nere. Men men det blir nog bra !

Ska packa det sista nu och sen ska jag gå till Hanna och packa ner allt i resväskan ! Och sen åker jag in till stan och fixar lite och åker till daniel en sväng. Och åker hem där ifrån halv tio för att möta hanna utanför bion och sen åker vi till lägenheten i stan och sover där till ungefär 04.00 för sen är det dags att åkamot göteborg och london!

Vid 12 i morgon ska vi landa i london och då ska vi nog börja med att bara strosa runt och äta någon mysig lunch !

Såå av mig hör ni inte mycket på några dagar ! hörs på måndag efter jobbet !

Ha det bra, Kram !




Dag 8

Datum:2012-02-07 Klockan:23:32:45
Dag 08 – Något jag ser fram emot

Ja den här frågan var ju inte så svår. Något jag ser fram emot är ju helt klart LONDON! Det ska bli så jäkla roligt att åka dit.

Jag längtar efter att bara få strosa omkring på dom stora gatorna, gå på Madame tussa, shoppa hur mycket som hellst!  dricka the och äta scones, se alla häftiga byggnader och allt folk. och att bara få höra alla prata engelska tycker jag ska bli så roligt!

Om lite mer än en dag åker vi och jag är så förväntansfull !!!

22.56

Datum:2012-02-07 Klockan:22:56:13
Hejsan !

Kom nyss hem ifrån jobbet och sitter just nu och kollar på "The girl whit the dragon tatto! " och funderar på om jag verkligen vågar se på denna helt ensam... men det återstår vell att se.

Jaja nu börjar den så nu ska jag kika !


12.00

Datum:2012-02-07 Klockan:11:59:22
Hejhej !

vaknade för en stund sen och nu sitter jag och kollar på någon thailand serie på svt play i daniels säng.
om en stund ska jag göra mig iordning för jobb 16-22.15.

min sista arbetsdag innan jag tar lite semester, sjukt skönt ska det bli!! i mrgon ska jag bara fixa det sista, packa och så. och sen har jag tänkt att hinna träna och mysa med min daniel.

och tidigt tidigt på torsdag tar jag och hanna planet till London !! det blir grymt ! =)

ha det bra !

Dag 7

Datum:2012-02-05 Klockan:20:07:14
Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän, eller mina bästa vänner är dom bästa av alla. Jag skulle göra allt för dom och jag vet att dom skulle göra det samma. Om någonting skulle hända eller om jag bara skulle behöva skratta lite, vet jag att dom alltid finns där, bara ett telefonsamtal bort.

Jag är väldigt rädd om mina bästa, och jag hatar vara ifrån dom länge. Jag blir rädd så fort jag inte hör ifrån dom på några dagar och jag blir så glad så fort jag träffar dom.

Ni betyder så otroligt mycket för mig!

Keep smilin
Keep shinin
Knowin' you can always count on me
for sure
that's what friends are for

In good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

<3





20.01

Datum:2012-02-05 Klockan:20:01:26
Hejsan hejsan !

Dålig uppdatering här igen men har haft fullt upp !

I fredags blev planerna inte riktigt som planerat, I stället för att åka in på en mysig fika med alicia så blev det jobb, inte så långt pass bara 10-14 men ändå, men sen åkte jag i allafall till töreboda för att jag skulle träffa daniel. vi var hemma hos han en stund och bara myste och sen åkte vi vidare till philip och sara, och sen åkte vi in till skövde och Bowlade och åt god mat ! 
Vi stannade i skövde till tio och sen åkte vi hem till philip och kollade på film och bara pratade.
Vi var hemma hos daniel runt ett och stensomnade då direkt !

På lördagen sov vi ganska länge, och sen skulle vi iväg till min farmor på kalas. Stannade där en stund och umgicks med resten av släckten och sen var det dags för mig att åka till jobbet. 16-22.15.

Och i dag har jag jobbat 9.45-16 så hela helgen har bestätt av mycket jobb och lite fritid.


Jaja, nu ska jag strax kolla på så ska det låt ! och sen ska jag sova !

Ha det bra, hejdå


...

Datum:2012-02-03 Klockan:07:27:30

Hejsan !

Sen sist har det inte hänt så mycket spännande, efter rundturen på stan med hanna fia och ronja åkte jag hem till daniel och myste med han hela natten. sen på moronen åkte jag hem till mig för att johanna skulle komma till mej och umgås, jätte mysigt hade vi !

Sen på kvällen åkte jag till ronja och johanna och vi satt och pratade några timmar. Sen kom ida och vi åkte vidare till moa och några av hennes kompissar. Efter någon timma där drog vi vidare till stan, vi gick in på husaren ett tag men det var in princip dött där och jag kände mig inte alls pigg så jag åkte hem någon timma efter det att vi kom.

Och nu sitter jag här pigg och glad på morgonen och kollar på barnkanalen.... ska åka in till stan om några timmar och möta upp alicia för en fika. och sen ska jag åka till Daniel och umgås med han ett tag, och i kväll ska vi bowla och äta middag med sara och philip, det ska bli så mysigt! =)

Ha det bäst !


Dag 6

Datum:2012-02-01 Klockan:11:43:13
Dag 06 – Min dag

Den här var ju lite tråkig för det har jag ju redan berättat men jag får vell berätta igen....

Slutade kväll i går så när jag kom hem vid 22.30 så började jag se på gossipgirl, och det var så spännande så jag kunde inte sluta !  Men vid halv ett så var sesången slut så då gick jag och la mig.
Vaknade vid halv tio idag och gick upp och åt lite och kollade på datorn. sen har jag fixat lite grejer och sånt. och nu ska jag strax göra mig iordning för att träffa mina vänner !

Jaa och så har min dag sett ut fram tills nu =)

Ha det bäst !

11.40

Datum:2012-02-01 Klockan:11:40:10
Hejsan !

ska strax göra mig iordning för att möta upp hanna, fia och ronja i stan ! vi ska ficka och kika runt lite i affärerna. Det blir nog mysigt! 

och kvällens planer är inte riktigt klara, men antingen så åker jag och tränar med mamma eller så åker jag hem till min Daniel och myser med honnom, vi får se lite vad som händer det beror på om han kommer hem ifrån jobbet idag eller i morgon =)

Men men vi får se hur det blir, ha det bra allihop.

Det finns en kille jag skulle göra precis allt för!

RSS 2.0