Dag 5

Datum:2012-01-31 Klockan:12:31:27
Dag 05 – Min utbildning/jobb/skola

Jaa, jag har gått Barn och fritidsprogrammet på Kvalebrogymnasiet och tog studenten där ifrån i somras.
Just nu jobbar jag på ica kvantum i skövde och där trivs jag jätte bra !

I framtiden har jag tänkt att jag ska läsa till barnsjuksköterska. har velat jobba på astrid lindgrens barnsjukhus så länge jag kan minnas !

Jaa mycket mer finns det inte att berätta =)


12.27

Datum:2012-01-31 Klockan:12:27:24

Hallå!

Har precis kommit in ifrån en långprommenad som jag har gått med hanna. super skönt !  och nu har vi också skrivit ut våra flygbiljetter osv till london, det är inte långt kvar nu !!

Nu ska jag strax göra mig iordning för snart blir det jobb 16-22.15 =)

Ha det underbart, puss och hej !



En super gammal bild på mig och min vän<3


Dag 4

Datum:2012-01-30 Klockan:21:13:43
Dag 04 – Det här är viktigt för mig

Det finns mycket som är viktigt för mig. Mina vänner är otroligt viktiga för mig, utan dom vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. det går inte en dag utan att jag tänker på mina fina underbara vänner. Dom gör mig så glad, och jag känner mig så trygg med dom !

Daniel är också viktig för mig, han får mig också att känna mig otroligt trygg och han gör mig så glad och lycklig.
Och samma med min familj, dom är med otroligt viktiga för mig.




21.01

Datum:2012-01-30 Klockan:21:01:17
Hejsan Hoppsan !

Dålig uppdatering som vanligt här ! Ha i alla fall haft världens mysigaste helg och har nu börjat jobba igen, på en ny vecka !

I fredags slutade jag kl 7 och då gick jag och mötte hanna och ronja på pims och så satt vi där och drack drinkar ett tag, sen kom daniel och var med och vi satt vidare på pims och umgicks. sen vid halv 12 åkte vi hem och jag och daniel gick och la oss.

På lördagen vaknade vi ganska tidigt, vi kollade på gossip girl ett tag och sen gick vi upp och gjorde smothie och spelade monopol ! Och på kvällen gick vi på Hamilton på bio och åt på restaurang med daniels mamma och pappa.
och efter det åkte jag och daniel hem till mig igen och spelade monopol och kollade på Beck !

På söndagen sov vi lääääänge, och sen hoppade jag iväg på fotbollsträning. Sen åkte famiejen ejerblom+ daniel och spelade bowling ! jag kom inte sist, det gjorde mamma....
Efter det åkte daniel hem och resten av oss åkte och hyrde film, och oturligt npg hyrde vi världens sämsta film... fast vi har två filmer kvar så får hoppas dom är bättre !

Nu sitter jag i alla fall i sängen och har precis kommit hem ifrån friskis och svettis, eller jaa det var några timmar sen var där med mamma och körde lite yoga. spännande var det allt...

Och nu har jag precis beställt tre filmer, och ett the sims spel... !


14.40

Datum:2012-01-26 Klockan:14:40:28
Dag 03 – Mina föräldrar

Ja, Mina föräldrar... vad ska jag skriva om dom som inte alla redan vet, alla älskar ju lixom sina föräldrar ch tycker dom är bäst i världen. så det är ju ingenting nytt.

En grej jag är mycket tacksam över med mina föräldrar är att dom gifte sig väldigt sent, det kan låta lite töntigt kanske men jag är riktigt glad över det.
För bröllop är väldigt fina och mar blir så glad av att gå på dem, men när mamma och pappa gifte sig var det en sån häft känsl, det lixom flög lycka runt om i hela luften.
Jag var 16 år tror jag när dom gifte sig och jag kommer ihåg den där morgonen som om den var igår. Alla började göra sig iordning och allt skulle fixas, mina två mostrar och min mormor var här för att hjälpa till.
Och jag kollade på min mamma vid ett tilfälle, lixom stannade upp och bara kollade på henne, jag kommer ihåg det så väl. Hon hade fått på sig klänningen håret var iorndning och hon var så vacker ! och när jag kollade på henne såg hon så lycklig ut, inte så där vanligt lyckligt utan helt otroligt lycklig. Jag hade aldrig sett hene sån förut. Det var något speciellt i hennes ögon, dom lixom glittrade.

Jaa jag kan nog inte förklara, men det var en häftig känsla!


10.35

Datum:2012-01-26 Klockan:10:35:09
Hejsan !

Hittade min kamerasladd till slut, så snart kan det komma upp lite roligare bilder här.

Idag ska jag ut och gå en långpromenad har jag tänkt, städa mitt rum lite och sen ska jag åka till daniel i kväll.

Sjukt skönt att vara ledig idag känner jag, men jag längtar lite efter jobbet faktiskt, det är bra !

Men men nu ska jag fortsätta kolla på Gossip girl innan jag tar tag i mitt liv... haha !

slänger upp några bilder från fotbollsfesten i helgen !


Dag 2

Datum:2012-01-25 Klockan:22:02:36

"Dag 02 – Något om mig som folk inte känner till"

Har fortfarande inte hittat min kamerasladd men jag får köra med en tråkig wbb kamera bild i stället,

Jaa någonting som folk inte vet om mig...

 Det finns nog ganska mycket som folk inte vet om mig,
- Jag är Livrädd för ormar, verkligen livrädd ! 
- jag är otroligt rädd för att bli ensam, alltså inte att vara ensam hemma eller så utan att bli lämnad ensam, att alla jag älskar ska försvinna på ett ögonblick. Det är något jag måste kämpa med varje dag, för om jag låter mig själv tänka det min hjärna vill tänka varje dag blir jag helt hysterisk. Jag blir helt enkelt väldigt jobbig att ha att göra med.

Men ! någonting som inte så många vet om mig, någonting som är ganska roligt ändå är att jag är helt hysterisk i filmer, alltså inte sådär att jag bara tycker det är lite kul att kolla på film utan helt hysteriskt !

I flera år har jag samlat på filmer och det går inte en månad utan att jag köper 3-4-5-6 filmer på en månad!
Jag har nu ungefär 160 stycken filmer och det är min samling, jag behöver igentligen inte ens se filmerna. Jag har många filmer som jag aldrig har kollat på, det är bara själva grejen dom ska stå där,

Så nu vet ni, ska ni göra mig glad någon gång, så räcker det att köpa en film !




Detta är en liten del av alla mina filmer, och som sagt det är ingen bra kvalite på dom här bilderna !

21.44

Datum:2012-01-25 Klockan:21:45:01
Hejsan allihop !

Just nu sitter jag och kollar på livet blir bättre på tv tre, som handlar om människor som har haft det tufft i livet men som har lyckats ordna upp det... ganska bra faktiskt.

Idag har jag varit och jobbat 9-16 och sen har jag varit med hanna på kvällen, bara suttit och pratat i flera timmar, så mysigt =)

Föresten så ska jag fortsätta med dag frågorna, MEN jag hittar inte min kamera sladd och den behöver jag ha för att kunna fortsätta, så håll ut, ska försöka leta reda på den i morgon när jag är ledig!!

Hoppas ni har det bra allihop



Slänger upp en gammal gammal bild, som gör en aning ont att titta på... Men jag tycker den är väldigt fin !

11.51

Datum:2012-01-24 Klockan:11:44:16
Hejsan !

Har precis, eller jaa för två timmar sen... vaknat upp i fägre hos daniel där jag har spenderat natten. Daniel är och jobbar så jag sitter i hans säng helt ensam och kollar på tv =)  jag börjar jbba kl 16 så det blev en liten sovmorgon idag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men ha det så bra !

puss och kram !



Åååå vad jag längtar efter sommaren, skulle inte säga nej till att ha sol och värme just nu!!

Dag 1

Datum:2012-01-22 Klockan:21:19:01


"Dag ett, Favorit plagget ifrån min garderob"

Mitt favoritplagg just nu är nog mina byxor ifrån Gina tricot. Jag har aldrig varit ett stort fan av skinn byxor, men just dom här tycker jag sjukt mycket om för tillfället !




/ Linn


21.12

Datum:2012-01-22 Klockan:21:12:16
Hejsan allihop!

Har som vanligt haft fullt upp att göra i helgen så jag har inte hunnit vara så åktiv här.

I fredags jobbade jag till 16 och sen stack jag direkt ner till stan och fikade med Lisa och Hanna, vi vinkade av lisa eftersom hon skulle åka till gent på lördagen. Vi hade i alla fall mysigt och satt på fiket och pratade !  På kvällen tog jag tåget till töreboda där daniel väntade på mig. Vi myste framför en film och somnade ganska tidigt =) dagen efter gjorde vi iordning en stor frukost och kollade på Lejon kungen. Lite senare på kvällen åkte jag tillbaka till igelstorp där det var lagfest på G, vi hade sjukt kul och älskade jag inte mina lag kompissar innan gör jag det definitivt det nu!

när festligheterna var slut och det var dags för mig att gå hem och sov kom daniel och kröp ner i sängen tillsammans med mig.

Och i dag har jag jobbat som vanligt =)

Och just nu sitter jag och kollar på Wallander och dricker smothie som jag och theo har gjort ! =)

Jag har tänkt att börja köra en sån där grej som många andra gör, att man svarar på en fåga en gång om dage.... så den första frågan kommer strax upp =)  Kanske får ni veta något ni inte visste om mig! =)

Ha det bäst!  puss och kram


20.03

Datum:2012-01-18 Klockan:20:04:38
Hejsan ni fina !

Har haft några tuffa dagar på jobbet och har därför inte hunnit skriva så mycket här !  min vecka har sett ut så att jag har jobbat kväll till 22.15 börjat dagen efter kl 6.45 jobbat kväll 22.15 och morgon 6.45 och så ser fallet ut i morgon med! börjar 6.45 och slutar 17.

Men, om jag har tur så är daniel ledig på fredag och då kommer han till mig redan i morgon, vi har haft fullt upp med jobb hela veckan så har inte setts sen i lördags så nu börjar det göra lite lite ont i hjärtat. så det gör mig dag i morgon lite roligare om jag har det att längta till! Annars har vi planerat en myskväll på fredag men vi får se vad som händer ! =)

Något mer som gör lite lite ont i mitt hjärta är att min fina underbara älskade lisa ska åka till gent i 3 veckor på lördag, hur ska detta gå ?!



Jaja, ha det bra allihop
nu ska jag äta lillebrors hemmagjorda glass! späänande !


21.44

Datum:2012-01-16 Klockan:21:44:33
Hej hej !

Kom hem från träningen för några timmar sen, det var ett ganska "lugnt" pass så jag och lisa bestämde oss för att vi ska träna något annat som skivstång eller boxning , får hoppas det ger lite hårdare träning =)

Just nu sitter jag och kollar på Vid din sida som är en jätte bra film, där Julia Roberts spelar en av huvudrollerna.... jätte sorjlig men så bra !


nej nu ska jag fortsätta kolla, ha det bra!



Se den om ni inte har gjort det, för den är superduper bra ! =)

Excusez moi Ursäkta min franska, Excusez moi Ursäkta min franska

Datum:2012-01-16 Klockan:15:41:21
Hejsan !

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft så mycket för mig.
I Fredags jobbade jag till kl 19 och sen åkte jag hem till mina mostar och umgicks med dom och mamma, sen vid nio åkte jag hem till hanna och vi satt och pratade ett tag och helt plötsligt och rätt som det var, hade vi bokat en resa till London!! jag längtar så mycket att jag tror jag spricker snart, jag har alltid velat åka dit och det ska bli så roligt att få se hela staden!

I lördags i alla fall, så åkte jag först och tränade lite fotboll och sen när jag kom hem väntade min älskling på mig hemma... vi funderade lite på hur vi skulle göra på kvällen och hade lite svårt att bestämma oss.

men kl 8 hade vi beslutat att vi bara skulle vara hemma och mysa med varandra. och det var precis vad vi gjorde, vi åt massa godis och kollade på filmer fram tills kl var ett på natten.
På söndagen vaknade vi ändå ganska tidigt och tur var vell det eftersom jag skulle jobba kvällen. vi fortsatte i alla fall med att kolla på filmer fram till kl 2 typ och sen åkte vi iväg till mitt jobb, och daniel åkte hem till sig.

Och idag har jag jobbat 6.45-14 och strax ska jag iväg och träna med lisa ! =)

ha det bra puss och kram !




i wont give up

Datum:2012-01-12 Klockan:18:57:48
I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up

And when you're needing your space
To do some navigating
I'll be here patiently waiting
To see what you find

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No, I won't give up

I don't wanna be someone who walks away so easily
I'm here to stay and make the difference that I can make

<3

Frisören

Datum:2012-01-12 Klockan:17:35:36
Hejsan !

Har precis kommit hem från stan där jag har spenderat mina senaste tre timmar, kom från töreboda där jag hade spenderat natten med daniel kl 12, och då gick jag direkt hem till sandra för att kolla på hennes nya kägenhet. vi satt och pratade ett tag och sen gick jag ner till stan för att jag skulle klippa mig och färga håret.

Det tog ungefär två timmar och sen var jag klar med det. Håret blev en aning kortare och ganska mycket mörkare men jag blev nöjd och det är vell huvudsaken...

I morgon jobbar jag 11-19 och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men något lugnt blir det i alla fall.
och på lördag är det fotbollsträning på "morgonen" och sen kommer daniel till mig och myser. och på söndag är det jobb igen. så för min del kommer det bli en lugn helg eftersom mycket av den innehåller jobb.

Lägger upp en ganska dålig bild på mig med ny färg i håret och min nya parfym som bara luktar helt sjukt gott !
från D&G 3 LÍMPÈRATRICE



Jobb

Datum:2012-01-10 Klockan:12:38:13
Hej och god morgon!

Just nu sitter jag hemma hos daniel. ska snart göra mig iordning för jobb 16-22.15 men först ska jag äta lunch med anna och urban.

igår jobbade jag 11-20.30 och sen tog jag bussen  till fägre där daniel väntade på mig, var hos daniel vid halv tio så vi han bara ligga och prata en stund innan det var dags att sova, men vi fick iallafalträffas lite och det är det viktigaste !

Men men nu ska jag göra mig iordning.

puss och kram ha det bra.
 

10.51

Datum:2012-01-08 Klockan:10:51:08
Hejsan !

det har varit dålig uppdatering här det sista men jag har inte hunnit, jag har nämligen hunnit med att spela fotbollscupp och jobba coh så satt jag på pims med hanna och lisa hela kvällen igår, och hade det så mysigt med fika och massa massa prat. !

Idag är det jobb som gäller som vanligt, men först ska jag fira min mormor som fyller 65 idag ! Det ska bli mysigt. sen är det jobb 16-22.15. och i morgon är det samma sak. så det blir nog dålig uppdatering här men jag försöker så gott jag kan ! =)

Hoppas ni har det bra !
puss och kram


¨
Haha här får ni se en söt bild på mig och johanna när jag av någon anledning är blond i håret.....





11.08

Datum:2012-01-05 Klockan:11:08:40
Hejsan !

som sagt det blev ändrade planer direkt.... dom ringde från jobbet och jag måste hoppa in och jobba en sväng 15-17, verkligen ingen lång dag men det förstör min planering ;) 
Nu har jag i alla fall gjort mig iordning och ska strax åka in till stan och kika lite innan jobbet.

efter jobbet kommer i allafall daniel till mig och då blir det som det var planerat förut, massa filmer och hockey 02.00 i natt! Jag tror också att jag ska träffa min fina lisa en sväng, kanske skulle dom kolla hockeyn med oss men inget är bestämt än =)

jaja vi får vell se vad som händer =)

hejdå !


gossip girl

Datum:2012-01-04 Klockan:23:49:44
Hejsan !

Jag sitter och kollar på gossip girl, och det har jag nördat dom senaste timmarna efter jag slutade jobbet.
Men lisa kom hit några timmar och pratade skit med mig också så jag har inte bara suttit här i sängen och kollat tv... tack och lov !

I morgon är jag ledig, grymt skönt !! har många planer men inget är riktigt bestämt för morgondagen men bestämt är i allafall att jag ska upp och träna kl 11 på ett medelpass på friskis och sen på kvällen kommer min fina pojkvän och myser med mig, och så ska vi kolla på final hockeyn!  sen får vi se vad resten av dagen bjuder på =)

Hoppas ni har det bra !!  puss och kram


Hockey

Datum:2012-01-03 Klockan:23:14:26
God kväll!

nu har jag nyss kommit hem ifrån jobbet och har nu bänkat mig framför tv:n för att kolla på hockey! är igentligen inte värst intresserad, men sån här hockey måste till och med jag erkänna att jag tycker är rolig! =)

Hoppas alla har det bra i kväll så hörs vi i morgon!

puss och kram



En väldigt gammal bild på mig när vi åker skridskor med fotbollslaget....

Laga mat

Datum:2012-01-03 Klockan:11:00:04
Hejsan !

Har precis kommit hem från daniel och sitter i min säng och läser en kokbok. snart ska jag ge mig iväg och träna med hanna och lisa och sen jobbar jag 16-22.15.

Känner mig lite mer utvilad nu efter danmarksresan men i går var det inte piggt någon stans, jag var helt slut... men som sagt vi hade as kul och sov inte många timmar!

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så nu ska jag fortsätta försöka lära mig laga mat.




Nu ä det dags, jag är vuxen nu. jag och daniel är vuxna nu.
Jag ska ta mitt körkort NU, nu har jag bestämt det.
sen ska jag ta med min underbara fina daniel, titta på en lägenhet, bli förälskad i en lägenhet. flytta in där och inte flytta ut igen förens vi har hittat ett fint hus och ska få en bebis.
så det så .... :D
puss <3

Jobb igen

Datum:2012-01-02 Klockan:13:36:07
God morgon, eller ja inte morgon med lunch typ....

Just nu siter jag och kollar på föräldrafällan tillsammans med Theo, den är ju bara så mysig!
Vaknade rätt sent idag, kl 11. jag skulle nog kunna sova hela dagen om jag fick, men strax ska jag iväg och jobba så det går icke !

Jaja nu ska jag fortsätta kolla på film, och sen dra iväg på mitt jobb pass 16-20.30. sen åker jag iväg till daniel i kväll och jobbar i morgon 16-22.15 så får se n'är det dyker upp några text rader här nästa gång, men antagligen i morgon kväll ....

Ha det så bra, puss och kram.


2012

Datum:2012-01-01 Klockan:22:37:30

2012... det känns konstigt att skriva, och ännu mer konstigt att säga, vart tog 2011 vägen ?
Jag har i alla fall haft en underbar nyår med alla mina underbara kompissar !

Det började med att vi tog ett tåg gaska tidigt till göteborg för att vi skulle hinna gå på stan och äta en mysig middag. Vi gick och åt på jensens och satt där ganska länge och bara umgicks, drack lite öl och åt god matt. sen drog vi vidare till vårat hotell och satt i hotellbaren till klockan närmade sig tolv (eller ett?) och sen gick vi upp på rummet och sov så gott !
Sen var det bara upp och hoppa och in i taxin och iväg till båten. På båten åt vi en god frukost och vilade en stund. sen gick vi och satte oss i baren och drack drinkar.

När vi kom fram till danmark chekade vi in och gick iväg till affären för att köpa något gott att äta, och dricka... Sen badade vi några timmar i det underbart fina badhuset !! och sen blev det middag och fest på kvällen !

På nyårsafton blev det hög fart direkt, massa bad och mys. vi började festa på kvällen och åt en god middag, alla 16 samlade runt samma bord, det var härligt. jag blev lycklig av att se alla fina sitta runt bordet och skratta !
Efter några timmar började alla bli runda under fötterna och vi gav oss iväg på lite olika äventyr.

Jag sammanfattar helgen så här, det var så mysigt, underbart och roligt! alla kunde självklart inte vara på samma ställe hela tiden, vi var 16 stycken och det är svårt att samla alla, men när vi väl samlades allihop, så blev man så otroligt lycklig !


Första dagen på hotellet i göteborg.



på båten påväg till danmark.



På resturangen första kvällen



Nyårs afton !


RSS 2.0