semester

Datum:2012-07-19 Klockan:22:43:14

hallo ! ligger i daniels säng och ska strax sova ! äg helt slut efter jobbet. i morgon har jag tänkt atg sova en stund och sen gå ut och springa en sväng (om knät tillåter) innan vi åker iväg till flygplatsen i göteborg vid två tiden :) planet går 18.15 och vi ska landa på mallorca 21.35 . och sen stannar vi där 15 dagar ocv ska sedan landa i sverige bruna ocv fina 02 någonting :) jag antar att jag skriver något mer innan vi sätter oss på planet, men om inte ha det så bra ! pussar och kramar !


trasigt internet !

Datum:2012-07-18 Klockan:22:05:14

hallå ! mitt internett funkar fortfarande knte och det är dägför det får bli sånna här tråkiga mobil uppdateringar :) i går efter att jag slutade jobba träffade jag lisa och carro i stan och fikade och köptd det sista knför resan. sen åkte vi hem till mig alla tre för att äta tacos och ha film kväll. dom sov här båda två och idag på morgonen åkte jag och carro kn till stan för att träffa felicia en sväng :) sen åkte jag hem till Daniel och myste en stund knnan jag åkte hem och packade min resväska helt full !! sen har jag hunnit med att springa en runda idag med. nu ligger jag i sängen och ska sova för i morgon är det mkn sista jobb dag innan semestern som gäller :) 06.45-17 långt pass men hoppas det går fort ! nu ska jag sova, god natt !


06:13

Datum:2012-07-17 Klockan:06:16:45

god morgon ! min klocka står på 06:14 och här sitter jag på rece.. ska strax ta bussen upp till jobbet och sen ska jag jobba 07-12 , om inget händer och jag måste jobba längre . har sovit sjukt dåligt i natt så det skulle vara skönt att sluta tidigt. jaja nu ska jag hoppa iväg till bussen !


måndag

Datum:2012-07-16 Klockan:19:18:59

hallå ! mitt internett har pajjat och där av dårlig uppdatering + sjukligt sjuk. men nu är jag i alla fall nästan på banan igen. känner mig lite febrig emellanåt men det försvinner av lite alvedon :) idag har jag jobbar 09.30-16 och sen har jag och lisa försökt packa min resväska , att få plats med två veckog i en resväska är inte lätt ska ni veta !! Men nu är det i alla fall snart dags, på fredag 18,15 lyfter planet med mej och daniel till gvå veckor värme på mallorca ! ska bli så härligt. jaja nu ska jag vaxa benen innan jag kryper ner k sängen för att sova för i morgon ska jag upp kl 05 för att jobba ! :) ha det bäst !!


Sjuk

Datum:2012-07-13 Klockan:14:15:30

Hejsan ! Sitter i soffan hos Daniel och är helt utslagen . Är jätte sjuk men har tänkt att åka iväg och jobba en sväng i alla fall ! Nu ska jag göra mig oordning och sticka iväg till bussen. Hörs när jag kommer hem i kväll :)


Festival

Datum:2012-07-06 Klockan:23:31:27
Hallå !
 
Sen sist har jag hunnt med att, springa några kilometer, kika på fotboll, Jobbat, Besökt töreboda festivalen och myst med min Daniel.
 
I går jobbade jag till kl 15 och sen åkte jag iväg till töreboda. Hängde med daniels syster och familj. Väldigt trevligt och roligt att krama om Jessica eftersom hon inte är hemma ofta. Sen drog vi iväg till festivalen och var där en stund innan daniel kom och vi Hittade mycket roliga personer att vara med :)
 
Vi åkte hem ganksa tidigt ändå, runt 12 tror jag och sen sov vi gott. Och i dag låg vi i sängen och myste framför tv:n fram till det var dags för mig att sticka iväg till jobbet.
 
Morgon dagen ser ungefär ut som gårdagen. eller nja kanske inte riktigt, Jag jobbar 11-19. Har tänkt att hinna ta en spring runda innan jag börjar jobba, sen efter jobbet sticker jag direkt iväg till kompissar och daniel på förfest. Och sen drar vi vidare till Törebodafestivalen för att kika på veronica maggio och några andra roliga band ! så jag tror att det blit en rolig dag, bara det inte börjar ös regna !!!
 
 
Nej nej nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp och springa i morgon innan jobbet !  ha det bra !
 
 

Tisdag

Datum:2012-07-03 Klockan:22:30:43
hallå !
 
Har precis spelat typ världshistoriens jobbigaste match ! har nog aldrig sprungit så mycket någon gång i mitt liv, höll på att bokstavligt talat tuppa av ett par gånger på planen. Nåja nog om det !
 
Just nu sitter jag och kollar på OC lite, och ska strax gå och lägga mig, är sten trött efter att ha jobbat 7-16 och sen spelat match direkt efter. i morgon är jag ledig så då ska jag bara göra INGENTING !! så härligt, hoppas att solen håller sig framme så jag kan sola en stund. det vore härligt
 
jaja nu ska jag krypa ner i sängen och sova.
 
God natt!!
 
.

Måndag

Datum:2012-07-02 Klockan:18:22:10
Hallå !
 
Har kommit hem från jobbet för en stund sen och har städat upp lite här hemma efter i lördags.
 
jag funderar på om jag ska gå ut och springa eller lägga mig i sängen och kolla på film. svårt val tycker jag !
 
Jaja jag har inte så himla mycket att berätta, Jag gjorde några kap idag på stan. Köpte ett par jeans och ett par shorts men hittade inga linnen som jag igentligen var ute efter ! men det dyker vell upp några roliga framöver hoppas jag.
 
På tal om något helt annat är det BARA 18 dagar tills vi åker till Mallorca och spenderar två veckor i värmen och bara myser och har det skönt. Det ska bli så härligt!! =)
 
 

20 år gammal !

Datum:2012-07-01 Klockan:22:59:49
Hejsan !
 
Sitter just nu och kollar på fotbollen som precis har tagit slut. Har jobbat 16-22.15 idag så jag har kommit hem i från jobbet för en stund sen.
 
I dag på förmiddagen har jag bara myst med min daniel, vi sov länge och sen myste vi bara i sängen med massa filmer innan vi åkte iväg in till stan för att äta lite pzza.
 
Gårdagen var grymt bra !!
Vaknade tidigt på morgonen av att daniel pussade på mig på kinden och sa grattis, vi låg och myste en stund innan resten av familjen kom in och sjöng för mig, Då fick jag en mega ballong, en klocka och en bok !  Och av Daniel en blu-ray spelare och en henry Lloid tröja.
 
efter det åt vi god frukost och bara tog det lugnt några timmar. Och sen åkte jag och daniel in till stan så att jag skulle besöka systemet. SÅKLART!! 
 
Och efter det kom all släkt och efter en stund okså alla vänner ! och så firade vi hela natten lång !! (med måtta för mig eftersom jag skulle jobba !!)
 
Jag hade verkligen en riktigt bra födelsedag !!

RSS 2.0