Fredag

Datum:2012-06-29 Klockan:16:53:22
Hallå !
Håller just nu på att städa för fullt !  har jobbat några timmar på dagen, kändes som jag knappt han börja innan jag skulle sluta så det var högt tempo:)  sen åkte jag och mamma och handlade i några timmar och nu är vi hemma och röjer huset innan jag ska sticka iväg till hanna, och sen drar vi till fotbollen och står i kiosken =)
 
Sen i kväll tror jag daniel kommer till mig och sover =)
 
Nu ska jag städa lite till, hörs ! 
 

Fredags mys

Datum:2012-06-29 Klockan:08:00:00
Hejsan !
 
Ska strax sticka iväg till jobbet, jobbar ett mini pass 9-12 och sen ska jag gå ner till stan och fixa lite saker, och handla med mamma till kalaset i morgon.
Sen i kväll ska jag stå i kiosken på igelvallen med hanna 19-22 så det blir en lugn och härlig kväll med mina vänner för jag tror att Lisa kommer och hänger med oss i morgon med !
 
Jaja nu ska jag sticka iväg till bussen som går strax !
 
Slänger upp lite midsommar bilder så länge...
 

Råttatouille

Datum:2012-06-28 Klockan:22:07:49
Jag är snart 20 år jag vet ! men jag kan inte låta bli att tycka att Råttatouille är band den bästa filmen jag har sett !  jag har sett på denna jag vet inte hur många gånger, i bland kan jag till och med se på den flera gånger i rad ! 
Så nu ska jagmysa nr mig i min pyjamas och min säng och kolla på min favorit film! 
 

Kläder

Datum:2012-06-28 Klockan:21:39:14
Firade att jag fick en helt okej stor lön !! med att beställa lite kläder i från nelly.
 
Hoppas att det passar, tänker mig att jag ska ha den svarta tunikan som klänning (den bör bli längre på mig)  och ha den någon kväll på mallorca, och den blommiga klänningen var ju bara så fin så får hoppas den passar !
 

Borås Djurpark

Datum:2012-06-28 Klockan:21:33:19
Hallå !
 
Väldigt dålig uppadetring här jag vet, men jag har haft fuuuult upp ! Jobbar in princip hela tiden, och resten av tiden går åt till att träna och umgås med vänner och pojkvänn !
 
Har jobbat hela helgen och veckan så jag har inte gjort mycket annat, men jag har hunnit fira midsommar och vara på borås djurpark.
 
På borås djurpark var vi igår och det var riktigt mysigt. Vi kollade på alla djur och bara strosade runt. Jag älskar att göra sånt där, Jag tycker det är så mysigt att kolla på alla söta och spännande djur och  det är så mysigt att ha med sig piknik och sitta och fika, och lixom bara ägna sig åt att kika runt.
 
Jaja , just nu sitter jag och kollar på lite fotboll, har jobbar 13-20 idag och sov hos daniel i natt så jag har tänkt att jag ska ta tag i mitt rum och städa upp det. Fyller år på lördag så måste göra det lite födelsedags fint.. =)
 
Jaja nu ska jag fortsätta kika fotbollen, slänger upp lite bilder från igår.
 

Onsdag

Datum:2012-06-20 Klockan:21:05:17
Hejsan !

I dag har jag tagit det extremt lugnt.
Det började med att jag åkte på oicknik kl 9.30 med mamma och theo, vi åkte upp till silverfallen och när vi hade kommit halvvägs upp på stigen mötte vi en halv flock kor, så vi blev rädda och vände. så åkte vi till varnhem och fikade där i stället.
 
Efter det åkte jag in till stan och färgade och klippte mitt hår.
sen kom alicia och mötte mig så gick vi och fikade lite. Sen dess har jag suttit och kollar på informationsvideor om bare minerals, jag har köpt ett sånt start kitt men det är minsan en hel jungel med grejer man ska veta för att man ska sminka på rätt sätt....

Men nu har jag testat att sminka och jag hoppas att det funkar någorlunda i alla fall !

Jaja nu ska jag hoppa in i dushen och sen lägga mig och kolla på film.

Ha det bäst !


Tisdag

Datum:2012-06-19 Klockan:14:42:21
Hejsan !

Kom nyss hem i från Lisa. vi har suttit och pratat om allt möjligt roligt i några timmar och vi har så Klart Taggat varandra galet mycket för mallorca resan !  hon och hennes Jonas kommer ner till mallorcka en vecka efter att jag och daniel åkt ner, så andra veckan på våran semester är jonas och Lisa där occ solar och badar med oss, kommer bli grymt !

I dag är det exakt 4 veckor innan jag går på semester och vi åker ner till mallis, jag och daniel !

Jaja nog om det. I dag har jag oxå varit iväg på en lång promenad. och nu ska jag sticka iväg till jobbet och jobba 16-22.15.

Ha det så bra !!

Här ska vi bo, visst ser det heeelt okej ut att spendera två veckor här !!



Min helg

Datum:2012-06-18 Klockan:13:29:53
Hallo !

Sitter hemma hos daniel och kollar på lite tv. Ska strax åka med tåget tillbaka till skövde för att fixa lite saker innan jag börjar jobba kl 16.

I dag sov jag ut ordentligt, vaknade ungefär halv tio. sen låg jag och drog mig en stund och sen hoppade jag upp ur sängen och gick ut och sprang en runda.

Helgen har mest bestått av jobb och så. i fredags jobbade jag till kl 22 och i lördags jobbade jag 6.45-16. Sen åkte jag hem och vilade en stund innan Hanna och Lisa kom hem till mig och vi åt godis och snackade skit. Kl 8 bestämde vi oss för att åka och kolla på bio, Snow white and the huntsman och den var gryyyymt bra. Jag blev riktigt possitivt överaskad faktiskt ! efter bion åkte vi hem till mig igen och kollade på en film innan dom gick hem till sig och jag gick och sov.
Och på sändagen var det fotbollsträning kl 11 så det gick jag iväg på och efter den åkte jag hem till daniel där vi bara myste,kollade på fotboll och någon film.

Yes där var min helg.

men nu ska jag sticka !



Hittade väääldigt gamla bilder på mig och daniel på Daniels dator, gulligt !

Skolavslutning

Datum:2012-06-15 Klockan:14:10:40
Hejsan !

Har nyss kommit hem i från theos skolavslutning. Jätte mysigt, men jag fick nästan lite ont i hjärtat när jag förstod att jag aldrig aldrig mer kommer att gå på min egen skolavslutning. Kom på att det är första året på typ 14 år som jag inte går på min egen skolavslutning/student. En konstig känsla faktiskt !  men det är ju tur att Theo ska gå ganska många år till så att jag kan fortsätta få lite "sommarlovskänsla" iaf! =)

Efter dom hade sjungt klart åkte vi in till stan och åt lunch och fikade lite. Och nu sitter jag och kollar på något på tv innan jag ska hoppa i vög till jobbet. Jobbar 16-22,15 och börjar 06.45 i morgon så hörs efter det någon gång !

Jaja nu ska jag dra mig !


Torsdag

Datum:2012-06-14 Klockan:13:05:31
God morgon !

Har kommit in i från en spring runda för någon timma sen och nu har jag dushat och ätit lite. Och just nu sitter jag och kollar på någon film som går på tv som heter hundtricket, verkar lite halv bra men det finns ju inget bättre att se.

Strax ska jag hoppa upp och göra mig iordning för att sticka iväg till jobbet. Jobbar 16-22.15.
i helgen är det jobb som gäller, och på lördag ska jag och lisa och kanske Hanna och hennes kompiss titta på film och äta godis och prata massa tjejgrejer ! eftersom våra pojkvänner ska DJa någon stans i Mariestad. Och på söndag får jag gosa ner mig brevid min favorit pojkvän !


Onsdag

Datum:2012-06-13 Klockan:14:48:10
Hejsan !

Ska strax ge mig ut på en prommenad så att jag får röra på mig lite, har tänkt att träna i kväll kl 19 men vi får se hur det blir med det =) har också ålanerat att träffa lisa idag och kanske sova hos daniel så vi får se vad som händer =)

I dag har jag i alla fall varit på kassa möte på jobbet 07-9 och sen åkte jag hem och städade igenom huset ! och sen har jag kollat på Vänner halva dagen. så nu är jag lagom rastlös ! 

Men nu ska jag sticka ut och gå en 5 kilometare tänkte jag !  ha det så bra ! puss och hej ! 

 

Har för övrigt blivit helt förälskad i denna klockan ifrån Daniel Wellington, man kan ju hoppas att denna ligger i något paket när jag fyller 20 om några veckor !  =)


Helgen

Datum:2012-06-10 Klockan:21:44:29
Har precis kommit hem i från en fotbollsmatch som vi van och nu sitter jag och kollar på fotboll irland-kroatsien.

Helgen har varit fullspäckad av student, jobb och bal.

I fredags gick jag upp tidigt och mötte hanna, vi åkte in till Lisas utspring och avslut kl 9. hon spran gut kl 10 och då kramade och pussade vi på henne, sen gick jag och några kompissar upp till västerhöjds utspring där det var sjukt mycket folk och glada studenter. När det var slut gick vi ner till rådhuset och satte oss och fikade och väntade på att kortegen skulle börja. Och efter det åkte vi hem till Lisa och åt mat och grattade hene.
Vid halv ses åkte jag och hanna och grattade jonas och åt lite tårta hos honom. Och sen åkte jag och Daniel till sara och grattade henne och sen var det slut firat på alla studenter och vi åkte hem och sov.

I Lördags fick jag hoppa upp tidigt och sticka iväg och jobba. jag jobbade 9.30-15 och sen åkte jag hem och möttes av Daniel. vi låg och kollade på film och åt godis resten av kvällen.

Och i dag sov vi ut ordentligt och sen åkte vi in till skövde och kikade på balen, och sen var det dags för fotbollsmatch !


Torsdag

Datum:2012-06-07 Klockan:22:58:21
Har precis kommit hem ifrån lisa, var hos henne någon halvtimma och pratade, härligt student mood hon är i nu!  det är helt sjukt att hon tar studenten, och att det är ett år sen jag gjorde det... Det känns som att jag fortfarande är ett barn och i bland kan jag tycka att det käns som att jag fortfarande går och väntar på att ta studenten och att allt bara har varit en dröm... Men så är det ju inte !

I alla fall så är jag grymt taggad på att få se alla studenter i morgon, det ska bli så kul att pussa på lisa när hon har sprungit ut, se alla glada på studentflaken, ge bort studentpresenter och bara se allas glädje !

Så nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova ...





Precis hemkommen efter en galen dag med utspring och kortege i regnet, då ser man såhär pigg ut ...



Torsdag

Datum:2012-06-07 Klockan:11:47:40
Sitter i Daniels säng och ska strax åka in till stan och fixa dom sista student presenterna innan jag börjar jobba =)

I går fyllde min bror år så vi hade kalas för honom. På morgonen gick jag, Theo och Daniel ut på en promenad och kikade på korna, som jag och theo var riktigt fashinerade av... vi tyckte dom var så söta !! Efter ett tag gick vi i alla fall hem och gjorde oss iordning lite innan hela släckten kom.

På kvällen åkte jag och daniel hem till Honom och kollade på greys och myste.

Yes yes nu ska jag göra mig iordning lite så att jag hinner med bussen till skövde


Tisdag

Datum:2012-06-05 Klockan:11:48:02
Håller på att städa lite i mitt rum, min bror fyller år i morgon så vi ska halite kalas, och eftersom jag jobbar kväll i dag så tyckte jag att det var bäst att städa iordning nu med en gång =)

I dag gick jag upp vid nio, tvättade lite och sen sprang jag en runda med hanna. nu har jag bara städat och vilat lite och strax ska jag iväg och möta Lisa och hanna och umgås med dom lite innan jobbet. Måste in till stan en sväng och fixa lite grejer.

Jaja nu ska jag städa vidare, och i kväll jobbar jag som sagt och sen kommer daniel hit så hörs i morgon någon gång ! =)


Måndag 22.48

Datum:2012-06-04 Klockan:22:48:53
Hallo !

har precis kollat klart på gossip girl och ska snart gå och lägga mig, men det har jag ingen lust med alls så jag vet inte vad jag ska hitta på i stället !

Jaja idag har jag haft en lugn och skön dag där jag inte gjort mycket alls. åkte in till stan vid tre och fixade lite till min lillebrors födelsedag och Lisas student. sen begav jag mig till jobbet där jag jobbade ett kortis pass på lite drygt fyra timmar och nu sitter jag här.

I morgon däremot ska det hända lite mer. Jag ska möta upp hanna kl 9.30 för en spring runda, sen ska jag träffa Lisa och sen är det dags för jobb 16-22.15 och sen efter det kommer daniel och hämtar upp mig så åker vi hem till mig och myser ! det blir en härlig dag ! längtar, så det är vell bäst att jag går och ägger mig nu ändå.



Min stora kärlek !

Big brother

Datum:2012-06-03 Klockan:21:47:18
Sitter och kollar på big brother finalen just nu, tycker det är as spännande ! jag är så där töntigt besatt av det där så jag tycker det ska bli lite tråkigt att det är slut. Jag tycker stenhårt att Hanna J ska vinna !!!

Jaja nog om det, för en stund sen var jag med hanna och vi satt i några timmar i hennes säng och bara pratade och sånt, så härligt så =) 

nu ska jag fortsätta titta och sen ska jag kolla på gossip girl efter det "!  hörs innan jobbet i morgon 16 !

Puss och hej


Söndag

Datum:2012-06-03 Klockan:18:11:00
Sitter och kollar på One tree hill och är sjukt trött.

I går spelade jag fotbollsmatch halva dagen kändes det som, dommaren tyckte det var dags att duka upp 45 min efter ordinarie speltid så matchen sköts fram en timma. efter matchen åkte jag hanna och ronja och handlade massa gott !  vi hadet tänkt att vi skulle ha något nyttit men så blev det inte riktigt....

i dag har jag i alla fall jobbat 09.45-16 och nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på dom nya gossip girl avsnitten som jag såg hade kommit ut nu =)

Ha det bra !

1 Juni 30 dagar till jag fyller 20 !!

Datum:2012-06-01 Klockan:13:27:37
Hello !

Sitter och kollar ut genom fönstret och har ingen lust alls att gå ut, det bara öser ner och jag kommer bli genomblöt ! 
Igentligen så ölskar jag regn, det är så mysigt och det är helt tillåtet att bara sitta inne och kolla på film och äta godis ! men då gäller det ju att man kan hålla sig innomhus och slipper gå ut... jaja nog om det !

Idag jobbar jag 16-22.15 och sen kommer nog daniel och hämtar mig.

Men nu ska jag kolla på en intervjuv med johny depp som går på tv innan jag ska ge mig iväg ut i ovädret.

Ha det grymt !

Såhär ser jag ut idag

RSS 2.0