Onsdag

Datum:2012-10-31 Klockan:19:39:06
Hallå !
 
Sitter i min säng och kollar på tv. Är heeeelt slut och längtar bara efter att få gå och lägga mig.
Idag jobbade jag 05-13 och sen hade jag körlektion efteråt. När jag kom hem stenslocknade jag någon timma och nu ska jag snart städa upp lite i mitt rum, tända några ljus och göra lite te, och sen lägga mig ner och kolla på lorax som jag köpte på ullared.
 
Idag har vi haft inventering på jobbet, så första halvan på dagen räknade vi allt som fanns att räkna i butiken. och efter det var jag i bageriet och hjälpte till att baka bröd.
Nästa vecka ska jag lära mig Deli avdelningen. Alltså typ fisken och färskvaror. Till exempel om man vill ha såser eller potatissallader osv som man beställer över disken. Det ska bli roligt !
 
Och dessutom är det 1 November i morgon, hur grymt ???! :D
 
Jaja nu ska jag städa upp lite här.
 
Ha det bra !
 

Ullared Ge-kås

Datum:2012-10-29 Klockan:21:50:00
Hallå !
 
Kom hem ifrån ullaed för någon timma sen. Nu är jag rätt i både huvet och kroppen så jag ska faktisktkrypa ner i sängen strax för i morgon drar en riktigt hård arbetsvecka igång !
 
När jag kom hem för ett tag sedan ägnade jag någon timma åt att packa lite, pappa hade hämtat hem några flyttlådor så jag passade på att packa ner det jag köpte på ullared och lite annat som ligger här hemma och väntar på att bli nerpackat.
 
Igår bådde vi på ett riktigt häftigt slott. Det var så fint och stort så det kändes riktigt lyxigt att sova där i natt. Vi gick upp vid halv 8 idag och sen åt vi en STOR frukost och sen begav vi oss till ullared (gekås) som tur var slapp vi all kö men vi fick höra att bara en halvtimma senare hade det börjat bildas kö ute i spöregnet s vi var tacksamma för att vi kom i god tid.
 
I alla fall så fick jag handlat en hel del flytta hemifrån grejer. Fyra stora välfylda påsar faktiskt. så nu är det bara några möbler och själva flyttningen kvar ! så spännande !
 
Här bodde vi alltså!
 
 
Om man bokade i tid så kunde man få åka limousin fram till ingången på gekås, Så det bästämde vi att vi måste göra nästa gång, Nördar som vi är !
 
Här har vi bara kommit till första fika pausen, denna vagnen gick knappt att se när jag var klar...
 

mys,bogrens och ullared

Datum:2012-10-28 Klockan:21:04:18

hallå !

sitter på ett hotellrum med mamma och theo lite utanför ullared. i morgon är det tänkt att vi ska ägna hela dagen åt det stora varuhuset. flytta-hemmifrån-grejer och lite annat kul är det som står på listan.

igår hade jag en lugn morgon med daniel, vi låg och pratade i sängen,såg på film och grilade korv. på eftermiddagen åkte jag,lisa och hanna till johanna på förfest och sen gick vi till boggan och dansade ihop med våra killar och mycket annat roligt folk.
idag låg jag och daniel i sängen och kollade på vampire diaries fram till att jag mamma och theo åkte iväg hit till ullared.

nu ska jag krypa ner i sängen!
god natt


Jag kommer hem igen till jul .....

Datum:2012-10-25 Klockan:13:06:39
Det finns en julskiva som kommer fram hos mig varje jul, och det har den gjort ända sedan den kom ut för ca 10 år sedan.
Det är Peter jöbacks skiva, "Jag kommer hem igen till jul".
I år kommer Peter jöback ut med en bok med samma namn som hans underbara och juliga skiva.  
I den boken kommer man att få läsa om peters jular.
"Rakt ur hjärtat beskriver han sina jular: fulla jular, förväntansfulla jular, sorgsna jular... men också sin familjs glädjerika jular."
Med boken får man också en DVD med en hans julkonsert.
Behöver jag säga annat än att jag redan har bokat den?!
 
 
 

Torsdag

Datum:2012-10-25 Klockan:12:51:31
God morgon !
 
Ligger i min säng och kollar på vänner lite. ska gå iväg till hanna en sväng strax innan jag drar iväg till jobbet.
 
Halkan igår gick helt okej, Tyckte att det var ganska jobbigt faktiskt och inte alls så kul som alla säger men nu är det gjort och det gick grymt att köra hem i alla fall. skönt!
 
Efter halkan mötte jag upp johanna på stan, vi gick hem till henne och drack te och pratade och sen åkte jag iväg och tränade med hanna och ronja.
Efter det kom lisa till mig och vi satt och pratade ett tag. mysigt så ! :)
 
japp så såg min dag ut igår.
nu ska jag göra mig iordning och gå iväg till hanna !
 
ha det bra
väldigt gamla bilder på mig och johanna !
ga
 
 

tisdag

Datum:2012-10-23 Klockan:23:17:24

god kväll !

har nyss kommit hem ifrån jobbet. är sjukt trött så ska strax krypa ner i sängen.

i morgon ringer klockan 05.45, då är det dags för halkkörning ! jag är så spänd och nervös, men det känns bra att få det gjort. :)

nej nu ska jag krypa ner i sängen !
god natt :)


city spa

Datum:2012-10-23 Klockan:09:32:02

god morgon !

sitter och väntar på en buss på rece, klockan tio ska jag till amano city spa på ansiktsbehandling. hur härligt?! så nu är jag alltså påväg dit.

hörs sen
puss och hej !


Söndag

Datum:2012-10-21 Klockan:23:27:47
Hello !
 
Sitter i sängen och kollar lite på tv. Ska strax krypa ner i sängen och sova.
Idag vaknade jag med daniel brevid mig och vi låg och myste framför tv:n en lååång stund!
 
Sen åkte jag med resten av min familj och kikade på när theo spelade tennis. Och i kväll har jag varit på fotbollsmöte.
 
I morgon är jag ledig och då ska jag till tandläkaren,klippa mig,träffa hanna och träna. Tycker det låter som en härlig dag faktiskt ! förutom tandläkaren då möjligtvis !
 
Nej nu ska jag sova. Ha det bäst !
 
 
Några bilder på mig och lisa på mallorca när vi stack ner fötterna i en tank med fiskar, spännande !!
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Datum:2012-10-17 Klockan:22:00:21
Hejsan !
 
Sitter i min säng och är sjukt trött efter träningspasset vi körde för en stund sen. så nu ska jag snart äta något gott och sen gå och lägga mig.
 
Idag har jag övningskört, jobbat och tränat. så mycket mer spännande än så har inte min dag varit. Och i morgon jobbar jag oxå och sen tror jag att jag ska åka hem till daniel.
 
typiskt att när jag precis hade lagt en order på nelly så hittade jag ett par grymt snygga skor som jag känner att dom bara måste jag ha. Men jag får vänta lite och se om kläderna jag redan har beställt passar.
Men hur snygga är dom inte ???
 

tisdag

Datum:2012-10-16 Klockan:22:26:27

hallå !

sitter just nu sitter jag och kollar på fotbollen, det står 4-3 just nu och lite spännande är det allt !

idag har jag jobbat 9-17 och sen har jag varit med lisa på kvällen, sen har jag rensat ut min garderob på MASSOR av kläder, och så har jag även beställt lite nya. men dom får ni se när dom har kommit :)

i morgon ska jag har körlektion 07.30-8.30 och sen ska jag jobba 9-16 ! och sen väntar ett härligt ttäningspass !

nu ska jag kolla vidare på fotbollen!


måndag

Datum:2012-10-15 Klockan:20:50:13

hejsan !

sitter på bussen, har precis jobbat 16-20.30.

idag har jag bara tagit det lugnt, var hemma hos daniel så låg i hans soffa inkurad i massa tecken och såg på film hela dagen fram till det var dags att åka till jobbet.

i morgon jobbar jag 9-16 och sen har jag tänkt att jag ska träna lite innan jag ska träffa mina fina tjejer !:)

jaja ha det bra !


söndag - men ingen söndagsångest !

Datum:2012-10-14 Klockan:17:36:33

hallå !

sitter på tåget mot töreboda just nu. har jobbat dag idag så nu ska jag hem till daniel och krypa ner i hans säng och äta godis har jag tänkt mig :)

igår efter jobbet hade vi avslutning med fotbollen, dom hade ordnat en riktigt grym fest till dam och herr laget och vi hade riktigt roligt. jag och lisa tog det lugnt eftersom vi skulle jobba idag men vi hade minst lika roligt åt alla andra fulla människor ! tänkte visa lite bilder i morgon när jag kommer hem till min dator.

föresten, i fredags var jag och daniel och köpte en skit snygg soffa. så nu hoppas vi bara att den hinner komma tills vi ska flytta, det är faktiskt bara 8 veckor kvar !! :)

jajs nu ska jag hoppa av tåget strax :)


Höst promenad och inredning

Datum:2012-10-11 Klockan:16:27:18
Hejsan !
 
Har precis kommit hem i från jobbet och sitter och väntar på att lisa ska komma hem så vi kan gå en långprommenad. Och det är för övrigt det enda jag ska egna resten av dagen åt, För sen ska jag jag bara krypa ner i min säng och kolla på någon film och somna tidigt. För jag är dötrött !!
 
På tal om något annat, När jag kom hem igår hade mamma fått hem massa nyheter till sin butik. Och jag var inte sen med att rota runt för att hitta lite roliga flytta hemifrån grejer. Tror att mitt och daniels hem kommer se ut som Mammas affär gör, för det är väldigt mycket grejer som kommer där ifrån.
 
Men det är ju så smidigt att rota runt lite på lagret, så hittar man lite nya inredningsgrejer när man har tröttnat på sina gamla.
 
Bland annat så hittade jag sånna här telådor. Kunde inte välja vilken storlek jag skulle ha så jag tog båda. Det tyckte jag var bra ! Båda två valde jag i vit färg.
 
Sen snodde jag med mig några sånna här bull formar med !
 
Haffade med ett skit snyggt nyckelskåp med, men det har inte kommit upp på hemsidan en så det får ni se när vi har satt upp det !
 
om ni inte har varit inne och kikat i mammas butik än så tycker jag att ni ska göra det :)

www.systrarnasockervadd.se


torsdag

Datum:2012-10-11 Klockan:07:50:32

god morgon igen !

sitter och väntat på att mamma blir klar så att vi kan åka in till stan, jag ska jobba och tänkte att jag kunde åka med henne istället för att ta bussen !

igår efter jobbet körde jag och hanna ett rejält styrkepass, så nu har jag såån ttäningsverk i typ alla muskler i kroppen !
jag fick också mitt paket med alla rengöringsmedel igår, och dom luktade jätte gott så får hoppas det blir bra !

idag ska jag jobba till 15 och sen träffa lisa en sväng! :D

nu ska jag sticka, ha det bra !


onsdag

Datum:2012-10-10 Klockan:08:21:25

god morgon !

klockan är 08.19 och jag står helt yrvaken vid busshållsplatsen i fägre hos daniel. skulle varit ledig idag men fick hoppa in och jobba, så nu står jag här och väntar på bussen in till skövde !

ikväll blir det ialla fall träning med hanna och sen ska jag hem och krypa ner i sängen och kolla på greya anatomy !

ha en bra dag, hörs ikväll !


tisdag

Datum:2012-10-09 Klockan:21:20:18

hallå !

sitter och kollar på svenska hollywood fruar med daniel. stör mig endel på att den ena "frun" lämnar sin nyfödda bebis flera timmar till sin mamma, men det är vell sånt man tänker på när man har gått bf kanske !

idag har jag jobbat och sen gått och kikat på stan lite, och sen åkte jag hem till daniel :)
i morgon är jag ledig så då ska jag fixa lite på stan och sen träna med hanna.

men men, ha det bra ! :)


Måndag

Datum:2012-10-08 Klockan:20:00:08
Hejsan !
 
Idag har jag varit ledig och jag har spenderat dagen med att först plugga körkortsteori och sen varit med johanna och sandra.
Vi var hemma hos sandra till klockan fyra och sen satt jag och johanna oss och pratade lite på gräddhyllan tills hon började jobba. Då mötte jag daniel i stan och så gick vi till mamma mia och åt lite.
 
Sen släppte han av mig hemma hos mig och nu har jag suttit och läst lite bloggar och pratat med mamma.
Halkade in på en inrednings sida förut och hittade ett rengöringsmedel till köket med jul doft. Julfantasten i mig kunde ju såklart inte låta bli så jag beställde det. Och beställde samtidigt ett diskmedel,toalettrengöring och hand tvål. Det är från ett ganska fint märke så jag hoppas at dom är riktigt bra :)
 
Jaja nu ska jag kolla på tv lite inna jag kryper ner i sängen, Ska upp och jobba i morgon kl 7!
 
Ha det bra !
 
Detta finns i min beställning, Spännande att flytta hemifrån må jag säga !
 
 

20.36

Datum:2012-10-07 Klockan:20:36:21
Hallå !
 
Sitter och kollar på hellenius hörna och moffar i mig choklad. Har blivit helt sålt på den mörka chokladen med mint i.
 
Idag har jag bara myst med daniel och sen kollat på film och kikat runt lite på datorn efter badrumsmattor och sånt där kul.
 
I fredags efter jobbet åkte jag och hämtade ut ett paket ifrån panduro fullt med julpyssel så nu längtar jag efter att det ska bli jul så att jag kan sitta och pyssla med lite julmusik och julmust !
 
Jaja nu ska jag fortsätta kika på tv lite  ! ha det bra !
 

söndag

Datum:2012-10-07 Klockan:12:05:53

god morgon !

sitter i mormors lägenhet och lyssnar på när daniel sitter och spelar piano. vi ska strax sticka iväg och äta lite pizza, vi är rätt slitna efter gårdagens utgång !

nej nej nu ska vi dra ner till stan och äta :)


fredag

Datum:2012-10-05 Klockan:11:07:33

hejsan !

mitt internett funkar inte för tillfället så det får helt enkelt bli sånna här mobilinlägg.

dagen igår var bra men blev längre än jag hade räknat med, skulle jobbat till 14 men fick jobba till 22.15 ist så det blev alltså ingen träning för mig igår.

jag har tänkt att jag ska sticka iväg till gymmet ist och träna lite där innan jag börjar jobba vid 15 idag.

jaja nu ska jag läsa min braiga bok lite innan jag sticker iväg till gymmet !
ha't bra !!


torsdag

Datum:2012-10-04 Klockan:07:14:34

god morgon

klockan är 07.12 och jag sitter på rece och väntar lite innan jag ska dra iväg till min körlektion halv 8.
jobbade till 22.15 igår och somnade nog inte före 1 igår så nu känner jag mig rätt seg.
nu ska jag i alla fall ha körlektion och sen ska jag jobba 9.30-14 och sen är det fotbollsträning i kväll :)

hörs sen !


Tomteland

Datum:2012-10-02 Klockan:14:17:35
 
Satt och kollade lite på datorn och kom av en slump in på något som kallades för tomteland.
 
Det är en by som är uppbygd som ett riktigt tomteland. Det ligger långt in i skogen och runt om i skogen smyger troll och tomtar, älvor och häxor. Hela dagarna finns karaktärerna i byn och man kan likna det med astrid lindgrens världs fast det i stället är en tomte värld. Man betalar endast med chokladmynt inne på området och övernattnings stugorna blir städade av alla tomtenissarna.
 
Hur mysigt låter inte detta ?
 
 
 

1 Oktober, hur härligt med en riktig höst månad !

Datum:2012-10-01 Klockan:19:46:00
Hallå !
 
Hur härligt är det inte att det är 1 oktober idag och hösten är här på riktigt, som jag har längtat ! Nu är det bara att bunkra upp med ett ton olika filmer, ordentligt med ljus och börja Buda sina vänner på mysiga filmkvällar, Det ska i alla fall jag göra !!
 
Idag har jag inte gjort överdrivet mycket. Vaknade halv tio och låg och kollade på nyhetsmorgon. Sen gjorde jag mig iordning lite och åkte iväg till EM möbler och handlade lite saker till lägenheten. Var där i lördags och handlade med daniel och vi köpte en riktigt snygg servis (eller vad man kallar det) i allafall köpte vi tallrikar, assietter och frukost skålar. Sen köpte vi lite annat småt och gott som vi behövde ha.
 
I alla fall åkte jag dit och kikade lite idag när det var lite mindre folk. Jag köpte några till delar till servisen för vi tänkte att det är lika bra att passa på när det ändå är lite rabatt i affären. Och sen köpte jag lite andra små grejer.
 
Sen har jag inte gjort mycket mer, sett på två filmer, tvättat och fixat lite i mitt rum.
 
Nu ska jag äta lite kvällsmat
Ha det bra
 
Snygga bilder ifrån bowlingen i lördags !

RSS 2.0