allt för min syster

Datum:2012-09-30 Klockan:23:05:41

ligger och lipar till filmen allt för min syster, trodde att jag skulle klara av denna filmen utan att störtlipa denna gången eftersom jag har sett den typ 20 gånger.... men icke !

jaja nu ska jag se slutet och sen sova :? sov gott !


söndag

Datum:2012-09-30 Klockan:19:26:54

hallå !
tänkte bara skriva lite snabbt, har jobbat hela dagen och nu har hag precis lagt mig i sängen med tända ljus och en varm filt över mig så ska jag, mamma och theo se på en gammal julkalender som heter skägget i brevlådan ! ha det mysigt i höstvädret !

kramar


Onsdag

Datum:2012-09-26 Klockan:13:27:16
God dag !
 
Har precis kommit hem ifrån stan där jag har fixat lite ärenden och nu sitter jag och kollar på tv lite. Ska snart fixa lite i mitt rum och sen träffa lisa i kväll har jag tänkt.
 
I morgon jobbar jag igen så jag ska ta till vara på den här lediga dagen har jag tänkt :)
 
I gårkväll efter träningen såg jag på en film som heter when you expecting och den var riktigt mysig faktiskt.så den kan jag rekomendera. !
 
Nu ska jag städa lite här hemma
puss och kram !
 
 

Tisdag

Datum:2012-09-25 Klockan:16:59:08
Hallå !
 
Jag är helt sjukt uttråkad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Har varit ledig idag och jag har inte gjort något vettigt på hela dagen. Tur att jag ska iväg på fotbollsträning snart.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ens, så jag ska inte skriva så mycket.
 
Jag har i alla fall börjat packa ner lite grejer, jag ska ha när vi flyttar. Eller mamma rensade vintergarderoben så då tänkte vi att vi lika gärna kunde packa ner alla mina vinterkläder i lådor. så nu är det gjort. Termobyxor, varma skor, Vantar och mössor är nu nedpackat med min Dunjacka och varma halsdukar så nu får vi hoppas att det håller sig med höst fram till den 3 December !
 
Jaja nu ska jag beställa några tavlor som jag har kikat på länge och sen se på greys anathomy innan jag sticker iväg till fotbollen ! :)
 
Några härliga bilder ifrån min morgonprommenad på mallorca !
 

Söndag

Datum:2012-09-23 Klockan:21:08:00
Hejsan !
 
Sitter och kollar på X-facktor lite. Idag har jag Varit med Daniel och kollat på fotboll med Hanna.
 
Helgen har gått hur fort som hellst och strax är det Måndag igen.
I fredags jobbade jag till 16 och sen kom Daniel och hämtade mig lite så åkte vi och kollade på möbler och sen lagade vi tacos och bara myste hela kvällen.
 
Lördagen jobbade jag 9-16 och på kvällen satt jag och lisa på Lavida några timmar och pratade och sen möte vi jonas och några till och så gick vi till pitchers och dansade till Daniel som spelade där på kvällen. Riktigt roligt hade vi faktiskt :)
 
Nu ska jag kika på Beck som går på tv:n och sen ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon och övningsköra och sen jobbar jag kvällen.
 
Ha det bra !
 

Lite Julmani

Datum:2012-09-20 Klockan:16:28:51
Löven är färgade i alla möjliga gul-röda nyanser och det är riktigt kyligt ute på mornar och kvällar. Det känns verkligen - både inuti och utanpå kroppen - att hösten är här nu. Jag älskar den här årstiden. Hösten är liksom den tiden på året som jag rensar alla tankar som jag har samlat på mig under vår- och sommarhalvåret. Med hösten kommer också julkänslorna krypande, vilket dem har gjort för mig. Eller jag har nog haft det sen några veckor tillbaka.
 
 Men nu känner jag att snart är det oktober och det blir då lite mer accepterat att börja längta efter julen. Kanske inte av alla andra (för antagligen tycker dom flesta att jag är lite knäpp)  men för mig själv tycker jag att det är okej för mig nu att börja, Läsa alla julbloggar, fundera på vad alla ska få i julklapp, kika in dom nya jul kollektionerna och kika på vad vi ska ha för julgardiner, pynt osv.
 
Jag älskar den här årstiden, och det känns som jag är ganska ensam om detta. Men jag tycker det är så härligt att det blir lite kallt och mörkt, man får ha på sig mysiga varma kläder, tända ljus, kolla på bra filmer, och sen kommer min Favorit månad DECEMBER. Jag kan utan tveckan säga att jag älskar den månaden. Jag älskar stämningen och alla förberedelser !
 
Yes det var det jag ville säga, Jag älskar julen och längtar efter det från och med juldagen, fram till den första december. och sen har jag en månad där jag bara njuter av allt mys, och sen börjar det om igen.
Livet är tufft va, det börjar i alla fall min familj tycka, när jag börjar tjata om julen nästa år dagen efter julafton !!
 
 
Nu ska jag boosta min Julmani med att kolla på tjuvarnas jul, Men bara ett avsnitt- för igentligen är det förbjudet att kolla på julfilmer,Lyssna på jullåtar, äta pepparkakor och dricka julmust INNAN första December.
 
Sa ju det, Det är tufft att bo med mig

Torsdag

Datum:2012-09-20 Klockan:11:13:21
Hallå !
 
Har precis gått upp och nu ska jag bädda rent i min säng och sen tvätta lite innan jag ska träffa hanna och lisa i stan och kika lite. Sen har jga bara planerat fotbollsträning i kväll så får se vad resten av dagen har att erbjuda.
 
Har suttit och kollat på lite olika inredningssidor några dagar och det är så himla kul hitta massa inspiration. Jag har hittat ett as snyggt bädd sett som jag ska beställa hem och tre tavlor som jag har tänkt att vi ska ha i hallen. Det blir så fint så !
 
Nu ska jag fixa lite här hemma och sen fixa mig själv och sen stick iväg. '
 
Dom här har jag tänkt att vi ska ha i vårat sovrum. tycker att det känns precis som jag och Daniel.
 

Tisdag

Datum:2012-09-18 Klockan:17:41:26
Hallå !
 
Idag har jag jobbat 07-13 och sen har jag haft körlektion. Det gick riktigt bra idag och vi har övat på att köra i ljussignalerna inne i stan. Har oxå bokat halkkörningen så nu känns det i alla fall att det är på G, även fast det är en ganska lång bit kvar så har jag i alla fall kommit en lång bit på vägen. I morgon har jag en ny lektion så då ska vi öva på stora rondeller.
 
Nu ska jag strax sticka iväg till fotbollen och träna, får se hur det går för jag har ganska härlig träningsvärk ifrån passet igår med det ska nog gå bra =)
 
Jaja nu ska jag vila lite innan jag sticker iväg.
 
Ha det bäst !
 




Måndag

Datum:2012-09-17 Klockan:15:06:52
Hallå !
Idag har jag städat,tvättat och lagat mat. Och så har jag övat på kör teorin och kollat på några filmer. Och nu är jag extremt rastlös så nu ska jag strax åka iväg till friskis och träna ett pass.
 
I morgon ska jag jobba dag och sen ska jag till körskolan och övningsköra och sen träna, så det blir en härlig dag. Det ser jag fram emot !
 
Jaja nu ska jag kika lite på tv innan bussen går vd kl 16. ha det så bra !
 
Kramar
 

20.59

Datum:2012-09-16 Klockan:20:59:46
Här ska vi bo
 
Jag och min fina Daniel. Den tredje December flyttar vi in, känns som det är väldigt långt kvar. Men som tur är så har vi endel att köpa så vi får åka till ikea och åka runt till olika möbelaffärer osv så jag hoppas tiden går fort ändå :)



 
 

 

Söndag

Datum:2012-09-16 Klockan:20:38:04
Hejsan !
 
Sitter och kollar på X facktor och äter dipp med gurka. mysigt så.
 
Igår spelade jag fotbollsmatch och sen på kvällen hade vi lagfest. Sjukt kul hade vi. På natten hämtade daniel upp mig i stan och så åkte vi hem till honnom och sov. I morses gick vi upp ganska tidigt och pratade med hans syster som har kommit hem några dagar. Sen åkte vi och kollade på lite möbler.
 
Sen vid kl 16 började jag jobba och jobbade ett kortispass 16-19.30.
 
Jaja nu ska jag kolla vidare på X et och sen ska jag kika på beck efter :)
 
ha det bra


 
 

Idag

Datum:2012-09-13 Klockan:22:05:48

Hallå !
 
Sitter just nu och kollar på tv med min bror. Vi har kikat på vilddjuren och har skrattat högt ett flertal gånger ! riktigt rolig film.
 
Idag har jag jobbat 06.45-17 och sen har jag tränat fotboll och mycket mer än så har jag inte hunnit med.
I morgon ska jag upp tidigt och ha körlektion 07.30 och sen ska jag fixa lite saker på stan innan jag och Daniel ska mötas upp och skriva på kontrakt på lägenheten vi har köpt och få lite annan info om den. Det ska bli spännande och jag är faktiskt lite pirrig !
 
Efter det ska vi nog iallafall luncha lite på stan, kanske kika runt lite och sen ska vi köpa med oss lite god mat och något gott att dricka för att fira lite att vi har köpt lägenheten. !
 
Jaja nu ska jag krypa ner i sängen och sova så att det blir morgon snart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Datum:2012-09-12 Klockan:13:45:11
Hejsan !
 
Är hemma och har sjukt tråkigt. Jag är inte riktigt van att vara ledig två dagar i rad och nu när det dessutom inte är någon annan hemma heller så blir jag så rastlös. men nu ska jag i alla fall sätta på en bra film och ta det lugnt lite innan jag ska iväg och träna med josse.
 
Hela morgonen har jag ägnat åt att rensa lite lådor och städat lite. Och så har jag surfat runt på lite inredningsbloggar för att få lite inspiration.
 
Tänkte lägga upp några bilder på lägenheten med men det gör jag när vi har skrivit på kontrakten på fredag ! :)
 
Slänger upp några bilder ifrån borås djurpark så länge !
Ha det bra !
 
 



Film film

Datum:2012-09-11 Klockan:22:42:10
Titta vad jag kom hem till, ett paket i från ginza med två filmer. Stuart Llittle och Vild Djuren. så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon av dom.
 
Ha en härlig kväll alla fina !
 
Dålig bild jag vet men jag orkade inget annat =)
 

härlig dag

Datum:2012-09-11 Klockan:20:48:00

hejsan !

idag har jag startat dagen med en körlektion, vi övade på att parkera på olika sätt och sen körde vi lite i tätort, där jag höll på att köra in i ett par bilar och köra rakt ut i vägen men det är ju tur att läraren har pedaler... men det blir nog bra.

efter det träffade jag lisa i stan och så shoppade jag och lisa lite nödvändigheter :) ska försöka lägga upp fn bild på det om det funkar.

och så har jag och min älskade pojkvän äntligen fått klart att vi får lägenheten vi ville ha. vi skriver på kontrakt och sen är den våran ! så härligt att vi köpt en helt egen lägenhet, vi är duktiga vi två

 




Tisdag

Datum:2012-09-11 Klockan:09:06:03

Hallå !
 
ligger i sängen och kollar på nyhetsmorgon lite. Snart ska jag göra mig iordning fär att åka in till stan och övningsköra och sen träffa lisa och hanna i stan. Vi ska försöka hitta några snygga höst skor så vi hoppas att vi hittar något snyggt.
 
jaja nu ska jag kolla på nyheterna lite
 
Ha det så bra !
 

Julkalender

Datum:2012-09-09 Klockan:20:15:00

Eftersom jag är jordshistoriens största jul fantast kan jag ju bara inte låta bli att kommentera årets julkalender.

 

Svt har precis släppt beskedet att årets julkalender kommer vara Greve holm.

Kalendern ska handla om slottet och de två spökena jean och steffan och en ny familj som ska flytta in på slottet. Spökena spelas av samma personer som spelade dom sist och det kan bli bra tror jag.
Jag tyckte att förra årets julkalender (tjuvarnas jul) var riktigt riktigt bra så jag tycker att dom har hög press på sig om denna ska bli lika bra som förra årets. men det återstår att se.
 
Men jag brukar tycka att julkalendrarna är bra så jag tvivlar inte på att jag kommer tycka att denna är bra med.
 




lördag

Datum:2012-09-09 Klockan:00:22:05

hallå !

sitter på rece och väntar på bussen, den är sjukt sen och jag somnar snart här...
har varit hos johanna och kollat på hennes nya lägenhet och träffat några av hennes vänner. trevligt var det :)

nu ska jag se om den där bussen kan dyka upp snart

hej hej !


Torsdag

Datum:2012-09-06 Klockan:12:45:52
Hejsan !
 
Sitter i min mormors lägenhet lite och har precis ätit. Jag har nyss varit på körlektion så nu är jag här innan jag ska dra iväg och jobba.
körlektionen gick riktigt bra, övade på att köra runt gatuhörn och sånt där jobbigt. Det är as svårt men jag tycker ändå att det gick helt ok.
 
I morgon är jag äntligen ledig så då ska jag ta en lång springtur på morgonen och sen träffa Hanna en sväng. Sen kommer nog Daniel till mig på eftermiddagen så det blir en myskväll med film och godis. Jag jobbar helgen så det känns som en riktigt bra ledig fredag.
 
jaja nu ska jag göra mig iordning och prata med Daniel lite :)
 
ha det så bra !
 

Tisdag

Datum:2012-09-04 Klockan:14:41:45
hejsan !
 
Min lediga dag så jag har inte gjort så mycket idag. Sov hos daniel i natt så jag vaknade lite efter att han hade åkt iväg till jobbet och åkte hem för att gå ut och gå med lisa. Vi gick i ungeför en timma och sen dess har jag kollat på film och fixat lite.
Nu sitter jag och kollar på mitt favorti program vänner !! och sen ska jag kila iväg till hanna en sväng innan det är dags att träna lite fotboll :)
 
Jaja ha det så bra !
 

RSS 2.0