söndag

Datum:2013-09-29 Klockan:12:51:26
god morgon ! 

idag är jag äntligen ledig. så skönt ! 
jag och daniel har tagit en låång sovmorgon och sen legat och kollat på en disney film. nu ska jag strax åka ner till igelvallen och spela en fotbollsmatch. det blir min första på hela höst sesången så jag är rätt nervös faktiskt ! 

nepp nu ska jag sticka, ha det bra ! Fredag

Datum:2013-09-27 Klockan:07:38:52
god morgon ! 

just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. idag jobbar jag 08-20 så det blir ett lååångt pass ! imorgon jobbar jag oxå ett långt pass. sen är jag äntligen ledig på söndag, så härligt. då ska jag spela fotbollsmatch och bara ta det lugnt har jag tänkt. 

japp det var allt jag hade att säga så länge. 

måndag

Datum:2013-09-23 Klockan:23:01:03
god kväll ! 

ska strax sova men tänkte bara svänga in här lite snabbt först. 

idag har jag hängt med hanna några timmar och gymmat lite grann. sen har jag jobbat mitt kortispass. 

imorgon jobbar jag 9-20 så det blir ett längre pass ! 

nu ska jag sova ! 

helg i stockholm

Datum:2013-09-22 Klockan:22:29:04
hej ! 

ligger i min sköna säng och ska strax sova. 

helgen har varit riktigt grym och loppet var så jäkla kul!! vi sprang på riktigt bra. dom första 7 kilometrarna kändes så himla lätta, så jag och johanna ökade farten ganska rejält då. sprang på riktigt snabbt fram till 9 km, sista kilometern blev ganska tung men att veta att det bara var så lite kvar gjorde att vi orkade hålla samma tempo in i mål. 
detta var inte det sista loppet vi gjorde alltså ! 

efter loppet åkte vi in till stockholm centrum svettiga och hungriga. vi åt mat och kikade runt lite. sen åkte vi tillbaks dit vi bodde och gjorde oss iordning för att vara med på en kräftskiva. Det var en riktigt mysig kväll men när alla skulle dra ut tig våran ork slut så vi åkt hem och sov. 

tåget gick vid halv tio imorses så vi köpt med lyxfrukost och en stor godispåse att ha på tåget och nu när vi kom hem har jag bara myst med daniel i soffan! 

nej nu ska jag sova. ha det ! nytt till filmsamlingen

Datum:2013-09-20 Klockan:13:56:29
idag har det tillkommit 8 filmer till min fina filmsamling! en hel box med harry pottet filmer till mig. så på söndag blir det harry potter marathon för mig och daniel. mysigt ! 


fredag

Datum:2013-09-20 Klockan:13:31:30
hej ! 

har precis lagat lite mat och väntar på att daniel ska komma hem så vi kan äta ihop innan jag sticker iväg till stockholm. 

nu sitter jag och lyssnar på en podcast om han kristian gidlund som det har varit så mycket prat om dom senaste dagarna. en hemsk men tankfull podd ! 

kl 15 åker jag och johanna upp till stockholm och imorgon kl 13 kommer vi att springa topploppet som är 10 km. jag är riktigt peppad och faktiskt ganska nervös. men det ska bli roligt ! Tisdags ledig

Datum:2013-09-17 Klockan:13:55:43
hejsan 

idag är jag ledig, har inte gjort mycket mer än nädvändigt.
jag har bakat lite bullar och kollat på några filmer. 

måste tippsa om en av filmerna jag såg. Den handlar om natacha kampuch som blev kidnappad som tio åring, levde inlåst i en lite källare i 8 år och som sen lyckades fly. Det är alltså en värklighetsbaserad film. riktigt jobbig att se på emellanåt men jag rekomenderar den verkligen om ni vill kolla på en film som verkligen berör! söndag

Datum:2013-09-15 Klockan:22:30:28
hejsan ! 

nu ligger jag i sängen och ska strax sova men först ska jag läsa några kapittel i min spännande bok  ! 

idag har jag och daniel haft en lång sovmorgon och varit hos mina föräldrar på lunch. sen har jag jobbat några timmar på kvällen. och nu ligger vi alltså i sängen och ska sova. 
onsdag kväll

Datum:2013-09-11 Klockan:20:28:17
hejsan ! 

sitter i soffan och kollar på idol med lite tända ljus och te. ÄLSKAR den här årstiden !! 
har varit hemma ifrån jobbet idag med och ska vara det imorgon med, det blir rätt segt på dagarna att bara gå runt hör helt ensam. speciellt när jag är sjuk så jag inte orkar göra så mycket mer än att ligga i soffan. då är det så skönt sen när daniel kommer hem på kvällarna så jag har någon  att umgås med ! 

nej nu ska jag kika vidare på idol. puss och hej ! 

Sep. 10, 2013

Datum:2013-09-10 Klockan:18:03:14

hallå hallå !

ligger i soffan och har gjort det hela dage. har åkt på maginfluensa av något slag så jag ligger mest här helt deckad.

just nu fuskar jag lite och kollar på en julfilm. jag vet att man inte riktigt får än men vad fasen är man sjuk så är man !

nej nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova lite !


RSS 2.0