Torsdag

Datum:2012-05-31 Klockan:23:04:43
Har precis kollat på big brother och ska strax gå och lägga mig. För någon timma sen kom jag hem ifrån en grymt rolig fotbollsträning dessutom. så jag lär somna gott i natt!

I morgon ska jag gå upp ganska tidigt och gå ut och springa, och sen ska jag jobba 16-22.15. Sen efter jobbet kommer daniel och hämtar, sen åker vi hem till mig och myser för på lördag är jag ledig !
då ska jag bara mysa med daniel och spela fotbollsmatch. för sen på söndag är det dags för jobb igen.


Jaja nu ska jag krypa ner i sängen !  god natt

Jag och mamma


Torsdag

Datum:2012-05-31 Klockan:14:36:36

Hejhej !

har precis varit med lisa i några timmar, vi har testat bikinis till mallorca och snackat massa student !! =)

I går efter jobbet 20.30 åkte jag hem till daniel och myste med honnom. sen åkte jag hem till mig med hans mamma och pappa vid halv nio i morse!

Nu ska jag försöka få på någon film och sen ska jag sticka iväg på fotbollsträning. Så ha det så bra alla härliga !


Tisdag

Datum:2012-05-29 Klockan:22:27:09
Hallo !!

sitter och kollar på big brother, och skrattar så jag gråter åt när Hanna blir skrämd av en jäkla yx man !

I dag har jag jobbat 8-17 och sen har jag tränat, och nu ska jag bara ta det väldigt lugnt. I morgon jobbar jag 16-20.30, och missar därför matchen i morgon, men får köra hårdare på lördag i stället. 

jaja nu ska jag se klart på brother, ha det bäst !

 

Kvällen

Datum:2012-05-28 Klockan:22:55:44
Sitter och kollar lite på big brother, ska strax gå och lägga mig för i morgon börjar jag jobba 08.00

Har fått hem paketet i från nelly föresten, och många av bikinisarna passade, och det känns grymt bra ! så nu behöver jag inte leta efter det mer.

Yes yes, nu har jag inte mycket mer att säga. hörs i morgon efter jobbet 17.00


Måndag

Datum:2012-05-28 Klockan:14:41:27
Hejsan !

Har precis fixat mig lite för att jag ska strax iväg och jobba. Jobbar bara till halv nio i dag eftersom jag börjar 8 i morgon, så dom här två dagarna lär gå fort =)

På morgonen i dag har jag bara tagit det lugnt, läst klart min spännande bok, kollat på gårdagens big brother, och suttit och kollat på massor av semesterbilder , jag längtar så jag döööör snart!

Tur att det går ganska fort ändå, det har redan gått en och en halv månad sen vi bokade, så det är skönt att det går frammåt iaf ! =)

Jaja nog om det, nu ska jag springa iväg till bussen. hörs i kväll !


Helgen

Datum:2012-05-27 Klockan:23:33:57
God kväll !

Har haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit skriva någonting här som ni har märkt.

I fredags Gick jag upp vid halv tio och gick ut och sprang med Hanna. och sen åkte jag in till stan och till töreboda där jag myste med min fina pojkvän ! vi cyklade i väg och spelade minigolf och åt glass. sen på kvällen kom Hanna, Lisa och jonas till töreboda så grillade vi lite och spelade kubb. sen på kvällen åkte vi hem till igelstorp och sov eftersom killarna skulle åka på någon musikmässa ihop dagen efter

På lördagen skulle vi igentligen haft fotbollsmatch men den blev inställd så jag, Hanna och Lisa tog våra bikinisar oh åkte till Mariestad och solade och fikade. Och sen på eftermiddagen kom daniel tillbaka till mig och vi satt ute i solen och lyssnade på musik ett tag innan Hanna och Lisa kom och vi grillade lite och kollade på melodifestivalen.
och i dag sov jag och daniel ut ordentligt och sen åkte jag i väg och jobbade och daniel hem till sig =)

Yes, där fick ni en kortfattad text om vad som har hänt mig i helgen...

Och på tal om något annat är hela våran resa till mallorca betald nu, så nu är det bara att vänta på att det är dags !!

Tänkte igentligen lägga in lite bilder i från kameran, men jag hittar inte sladden...

Så det får duga med lite mobil bilder

cykling längs kanalen




och grillning på kvällen



torsdag

Datum:2012-05-24 Klockan:21:19:24
Hallo !

Sitter och kollar på melodifestivalen, ganska tråkigt men jag har inget bättre för mig ändå =)  fastnu när jag tänker efter ska jag nog slänga på vänner i stället =)

I dag har jag jobbat 07-14 och sen har jag ägnat några timmar åt att bara ligga och sola i hängmattan, grymt skönt ! och nu på kvällen har jag tränat fotboll några timmar =)

I morgon ska jag möta upp hanna kl halv tio för att springa en runda. och sen har jag tänkt att jag ska åka in till stan och sen bege mig till daniel, har inte träffat han på hela veckan så det ska bli härligt :) sen hoppas jag att lite kompissar möter upp oss vid kanalen, så ska vi ha picknik och bara ha det mysigt =)

ha det så bra !

Sydafrika

Datum:2012-05-23 Klockan:09:58:55
Någon gång ska jag åka till sydafrika, och se alla häftiga djur. Dom är ju så häftiga








Onsdag

Datum:2012-05-23 Klockan:09:37:23
God morgon !

ska strax i väg och springa en sväng med hanna. ock sen vet jag inte vad jag ska göra, det är ju hur fint väder som hellst men jag är ju helt sönderbränd typ, så jag lär ju få hålla mig ifrån solen, så frågan är vad jag ska göra i stället, för jag har ju ingen lust att sitta inne hela dagen =)

Men men det löser sig säkert =)

Nu ska jag iväg och springa !


Snart ett år sen, helt sjukt !!

23.00

Datum:2012-05-22 Klockan:23:00:14
=)

Beställde för en stund sen hem lite olika bikinis i från nelly för att jag tänkte att jag skulle prova en del olika så jag har några att välja mellan i mallorca =)  och så beställde jag lite olika shorts men det hittade jag inte så många bra bilder på så det får jag visa när jag har fått dom =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, i morgon ska jag möta upp hanna halv tio för att springa en runda och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Jag och daniel har varit tillsammans i två år i morgon, så jag har tänkt att jag ska åka och mysa med han en sväng i morgon om han har kommit hem i från jobbet (  Han ligger ute och jobbar denna veckan)  så vi får se lite vad som händer =)


Lägger upp bilder på några av bikinisarna jag beställde och dom grönsa shortsen på bilden längst ner =)

Tisdag

Datum:2012-05-22 Klockan:16:11:08
Tänkte att jag skulle ägna hela dagen¨åt att sola, sagt och gjort. det är bara det att det verkar som att solskyddet jag använde har gått ur datum eller något liknande för här sitter jag nu illröd, och med små fina vita fläcar lite här och var vilket beyder att solskyddet endast har skyddat på små centimeterstora partier.... och där rök min soldag i morgon... hur tråkigt !!!!

Jaja i morses åkte jag i alla fall hem i från daniel vil halv nio. var hemma i igelstorp kvart i tio, och var hos hanna tio över tio, och redo för en springrunda...

Och nu får jag vell sitta inne resten av eftermiddagen i stället för att vara ute i det fina vädret mer =/ och i kväll är det i alla fall fotbollsträning =) 



Dålig bild, men ser ni dom vita fläckarna ?! så fuuuuult... haha !

Måndag

Datum:2012-05-21 Klockan:09:50:18
God morgon !

Har varit vaken någon timma, har suttit och pratat lite med min bror som har lyckats skada knät ganska ordentligt. Och så har jag beställt en hel del bikinis i från nelly, tänkte att det är lika bra att beställa en hel hög fr inte ens hälften lär ju passa så jag tänkte att en kanske gör det iaf :)

Sjukt härligt väder är det idag med så jag tänkte att jag skulle gå ut en sväng innan jobbet. jobbar 12-20.30 idag och sen åker jag till daniel en sväng och sen är jag ledig både tisdag och onsdag, så sjukt skönt har inte varit ledig två dagar i rad på väldigt länge... så det ska bli härligt !

Nej nu ska jag gå ut och försöka mjuka upp musklerna lite, har ganska härlig träningsverk efter matchen i går. som vi för övrigt spelade grymt bra och det var riktigt roligt, synd bara att inte vi hade marginalerna på våran sida...



Länktar så jag spricker till den 20 juli när vi åker till mallorca i två hela veckor !!!!!

Bio

Datum:2012-05-19 Klockan:14:10:02
I går efter jag hade slutat jobba åkte jag hem till lisa och var med henne en stund. och sen åkte vi och mötte upp våra pojkvänner för att se på bio.

Vi såg på någon film som heter the dictator, och den var helt okej. Ganska rolig emellanåt fast extremt överdiven lika ofta. men helt klart godkänd även fast det inte riktigt är min stil.


Lördag

Datum:2012-05-19 Klockan:14:06:42

Hejsan !

Jag och daniel vaknade vid 10 i morses av att det var fullt hus här hemma. men vi låg kvar i sängen tills alla hade åkt igen. Klockan 11 fick jag i alla fall gå upp för att jag skulle i väg på fotbollsträning.

Och nu sitter jag i min säng och har dushat och ska strax göra mig klar för jobbet... Jobbar 16-22.15 och sen är jag äntligeeeeen ledig i morgon !  det ska bli så skönt.

Då ska jag kika på theo när han spelar tennis och sen har jag fotbollsmatch, så det blir en dag full av sport.... jag gillar´t !

Jaja nu ska jag föna håret !


Torsdag

Datum:2012-05-17 Klockan:17:28:16
Hejsan !

Ska strax i väg på lite fotbollsträning men tänkte bara skriva av mig här lite innan =)

I dag har jag hejjat på daniel när han har cyklat viken runt med sina jobbar kompissar !  dom cyklade på ungefär 4,5 timmar. Jag tyckte att det såg riktigt roligt ut så nästa år är jag gryyymt sugen på att hänga på !

Jaja vi får se hur det blir=)

Nu ska jag gå iväg och möta lisa och gå till fotbollen.

Hörs i kväll eller efter jobbet i morgon kl 17...

ha det bra !

Onsdag

Datum:2012-05-16 Klockan:12:19:09
Hejsan !

Kom precis in ifrån en långpromenad i det fina vädret. ska strax göra mig iordning för att jobba ett kortis pass 15-19. sen är jag äntligen ledig i morgon, innan jag ska jobba fredag-lördag igen =) 

I går åkte jag in till stan i från daniel vid 11 och mötte upp lisa och carro. Vi satt och fikade någon timmade och bara pratade, sen gick vi runt och kikade i alla affärer.  Vi kollade in alla sommarkläder och jag och lisa kunde inte hålla oss i från att kolla olika solkrämer, bikinis, och strandväskor. Det satte verkligen igång våran längtan till Mallorca !  det ska bli så härligt!  jag och daniel åker ner den 20 Juli och en vecka senare kommer Lisa och jonas och gör oss sälskap, den sista veckan. Det ska bli så härligt jag längtar sååååå !! =)


Men men nu har jag inget mer att berätta, så ha det bra och ta det försiktigt !


Måndag

Datum:2012-05-14 Klockan:14:00:39
Hejsan där ute i stormen !

Ska strax ge mig i väg till jobbet så jag tänkt jag skulle kika in här innan bara.

I dag har jag inte gjort så mycket, har faktiskt haft ganska tråkigt!! vaknade vid halv tio,gick ut och gick en lång prommenad. När jag kom tillbaka fixade jag lite små saker här hemma, slängde i en tvättmaskin, städade undan lite på mitt rum och kollade på tv en sväng.

Och nu ska jag som sagt strax ge mig utt i bus vädret och åka till jobbet. Jobbar 15.30-20.30 Så det blir en kort dag, men ganska skönt det faktiskt. Efter det åker jag till daniel och sover där.

I morgon har jag tänkt att gå ut och springa på morgonen och sen ska jag in och möta lisa och carro i stan vid tolv innan jag börjar jobba kl 16 igen =) så vi får se när ni ser av mig här igen, mend et märker vi...

over and out !


Friends

Datum:2012-05-13 Klockan:23:37:27
kom hem i från jobbet för någon timma sen och sitter just nu och kollar på vänner. Det är typ tidshistoriens bästa tv serie, Sen jag var jätte liten (eller i alla fall sen jag var typ 13) har jag kollat på denna serien, om och om och om och om igen, jag får lixom aldrig nog. Den är så grymt rolig och jag blir på så bra humör bara jag hör start melodin 
OM ni nu ändå har missat denna sjukt sjukt roliga serien så MÅSTE ni kolla på det!


jaja på tal om något annat börjar jag  kl 16 i morgon så jag har tänkt att jag ska sova ett tag och sen träna lite innan jag åker i väg och jobbar och sen åker jag till daniel på kvällen har jag tänkt =)

Men men nu ska jag kolla lite till på vänner innan jag går och lägger mig.

God natt !


Söndag

Datum:2012-05-13 Klockan:13:44:49
Har precis kommit in, har hjälpt mamma i trädgården några timmar. Jobbigt var det men det blir fint som tur va.... Nu ska jag hoppa in i dushen och sen göra mig klar för jobb 16-22.15.

håller alla mina tummar för mitt fotbollslag som ska spela match i dag, och som jag missar på grund av att jag jobbar tyvärr. men sånt är livet =)

Jag har oxå räknat ut att det är 10 veckor kvar tills vi åker till mallorca, låter lågnt men det kommer gå såååå snabbt, hoppas jag i alla fall ! :)



Detta ser ut som en blandning av en rabatt och ett pappersåtervinnings bruk.... men det ska bli ett grönsaksland så småningom....

Helg

Datum:2012-05-13 Klockan:00:23:32
Hejsan !

sitter här mitt i natten och kriver, eller ja så gott som mitt i natten i alla fall. klockan är 00.13 och jag jar precis kommit hem ifrån ett härligt "kalas" med mina aldra finaste tjejer ! Vi har lekt lekar, druckit gott och ätit VÄLDIGT god tårta, åt typ 3 bitar.... och jag som har försökt hela veckan att inte äta något onyttigt, men men så gick det med det .

Det var alltså Ronja som vi firade, hon fyllde 20 så nu är nästan alla 20 år förutom jag, och mig får vi vänta på en hel månad.... och lisa förståss men det är ju et heeeeelt år till hon fyller, hehe !

och så här såg vårat födelsedags barn ut dagen till ära, pyntad med alla våra fina presenter !
(fast hon hade lite mer kläder senare frammåt kvällen)

Jaja i alla fall, jag fick gå hem när resten av gänget skulle dra ut frammåt kvart i tolv, för som vanligt jobbar jag i morgon och har jobbat hela dagen i dag , så jag var lagom pigg även fast jag försöktemitt bästa =) och piggare lär jag vell inte vara i morgon, men mina vänner är det bästa så det var det helt klart värt
jaja, nu ska jag sluta tjata och gå och lägga mig =)

slänger upp några mer bilder från i kväll ...

Min stora kärlek

Datum:2012-05-10 Klockan:20:49:43



Regnet öser ner och jag tänkte att jag kan dela med mig lite om mig själv

Datum:2012-05-10 Klockan:17:22:06
Senaste

Låt du hörde: 999 med kent

Film du såg: Brudens bäste man

Mat du åt: knäckemacka och mjölk

Kram: Lisa

Puss: Daniel

Känslan: orolig,stressad och glad

Bråk: kommer jag inte ens ihåg

Resa: Träningsläger till Danmark

Glädje: Förut när jag pratade med theo

Längtan: Mallorca !!!!!

Dröm: Att jag var på jobbet och inte hittade mina kläder

Personen du träffade: Theo

Person du pratade i telefon med: Mamma

Personen du fick sms av: Lisa

Gången du var utomhus: För några timmar sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstaden med en del av landet

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: inget av det

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: McDonalds

Vin eller Öl: Öl

Charter- eller skidsemester: charter

Sverige eller Utlandet: Båda två

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Daniel, han har lixom allt

Sommar eller vinter: Sommar

.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Mjölk
- ost
- Fil
- ketchup
- ägg

saker du inte kan vara utan?
- Mina vänner
- Min familj/daniel

 saker du inte kan äta?
- Lakris
- kokta morötter
- spenat

Två saker som gör dig glad
- Mina underbara vänner !
- min fina familj och min bästa pojkvän !

 

En sak du gör oftast flera gånger i veckan

Ler
=)


torsdag

Datum:2012-05-10 Klockan:11:19:14
Har precis kommit hem efter en liten springrunda. det är sjukt härligt att springa ute i ingenstans när det är precis ny grönt på alla träd och nästan sommar. Jag han precis in innan det började regna, ibland har man tur !

Just nu sitter jag och kollar på gossip girls. och det ska jag fortsätta med =) 

så ha det så bra alla glada ute i regnet =)


Onsdag

Datum:2012-05-09 Klockan:13:38:07
God morgon !

Sitter och kollar på ellen degrenes show, och ska strax äta lite. sen drar jag iväg till jobbet. jobbar en kortis dag 16-20.30 så hörs efter det =)

ha det gött i regnet !!


Tisdag kväll

Datum:2012-05-08 Klockan:21:50:07
God kväll !

har precis kommit hem ifrån fotbollsträning + möte. många åsikter skulle fram men jag tror att vi har nått en jämn nivå...

Just nu sitter jag i min säng och ska ringa min pojkvän en sväng, och sen är det dags att kika lite på big brother innan jag ska läsa lite i min extremt spänande bok !! =)


Tisdag

Datum:2012-05-08 Klockan:14:47:06
Åkte hem till daniel efter jobbet i går kväll så jag har spenderat natten där. har precis kommit hem där i från och har städat mitt rum så att det inte ser ut som ett bombnedslag längre ! 

Just nu ska jag kolla på en film, Iren huss har jag tänkt mig. Ska kolla på en som heter natt rond och jag har hört att den ska vara ganska otäck så jag hoppas att jag vågar se den ensam =)  haha !

i kväll är det fotbollsträning som vanligt och i morgon jobb, så jag ska ägna resten av den lediga eftermiddagen med att bara ta det lugnt =) 



Slänger upp en bild ifrån studenten för snart ett år sen, tänk vad tiden går !

Beställning

Datum:2012-05-07 Klockan:14:20:18
Detta är påväg hem till mej just nu. Har oxå beställt massa snygga underkläder, men det känner jag att jag kan hålla för mig själv =)  haha !




Tröjan, västen och mobilväskan är det jag har beställt =) spännande va !


...

Datum:2012-05-07 Klockan:12:09:27
God morgon !

Vaknade ganska tidigt idag och gick ut nästan direkt och satte mig i solen och läste min spännande bok. så skönt!  men sen efter någon timma började det mulna på och det blev lite kallt så just nu sitter jag och kollar på en film som heter Prinsessa, som handlar om en tjej som vill bli skådis. den verkar ganska bra =)

Jaja nu ska jag se klart på filmen och sen förbereda mig för jobb :)

ha det så bra !



Råkade beställa lite kläder ifrån nelly i går kväll, så jag slänger upp lite bilder på det lite senare =)

Helgen

Datum:2012-05-06 Klockan:20:38:02
Hejsan !

Har precis kommit hem ifrån en fotbollsmatch. Vi mötte ett grymt bra lag som betedde sig som småbarn, gnällde över allt och tyckte att dom skulle få kort med sig för allt... suck !

Men men nu är jag tränad och glad, så jag är nöjd.

I går åkte jag till daniel vid 11, vi såg på lite film hos honom och bara myste en stund. Vid 18 åkte vi iväg hem till sara och philip och umgicks med dom. vi åt god mat, kollade på film och bara tog det lugnt !  riktigt roligt hade vi !

Och idag vaknade vi ganksa sent och sen var det dags för mig att åka hem för att göra mig i ordning för matchen.

I morgon börjar jag jobba kl 16, så jag har en låång sovmorgon att se fram emot ! så nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på big brother och bara vila lite =) 

så ha det så bra så hörs vi när vi hörs =)



Ibland kan man undra hur vi klarar av att hänga i och spela fotboll när vi närmar oss 20. Man har mycket annat för sig och många jobbar så det är svårt att få ihop lag. Men att sluta skulle lixom aldrig kunna vara ett alternativ för mig. Känslan av att komma ner till träningen när man har haft enjobbig arbetsdag är lixom obeskrivlig. Träffa alla lagkamrater som man in princip har växt upp med och bara "leka" och tänka på något annat för en stund.

Jag är så tacksam över att jag har ett fotbolllag att vända mig till,  som gär mig så otroligt glad !! =)

....

Datum:2012-05-04 Klockan:23:13:28
Ska strax hoppa ner i sängen för är sjutk trött, men tänkte att jag bara skulle skriva här lite kort först.

I dag har jag jobbat till sex och sen har jag bara haft fredagsmys med min bror. vi gick iväg och kollade på lite fotboll vid sju och sen har vi lagat tacos och sett på fim. =) 

Mycket mer spännande har jag inte att berätta så hoppas att ni har haft en bra fredag kväll, och att ni är rädda om er om ni är ute i mörkret ! =)

Ha det så bra, puss !


21.34

Datum:2012-05-03 Klockan:21:34:46
Hallooo !

Har presis kommit hem ifrån fotbollsträningen. det varen rolig träning med myckt folk. Men eftersom jag får äta typ hundra mediciner för min allergi så orkar jag inte ta mig någonstans. Min hjärna vill, och den vet vart jag ska springa men det är som att resten av kroppen inte hör vad den säger.... jobbigt jobbigt !

I dag har varit en blandad dag med mycket blandade känslor !  var på begravning på morgonen som var riktigt jobbig. Så orätvist är det, jag kan inte förklara hur ledsen jag blir över att snälla och underbara människor ska behöva lämna jorden för tidigt ! Jag sänder alla alla mina styrketankar till den närmsta familjen !

Efter begravningen samlades de tjejer från fotbollen som hade varit med på begravningen hemma hos en av spelarna och fikade, pratade ut om det vi presis hade upplevt och bara var. viktigt tycker jag!

Lite senare på eftermiddagen åkte vi hem till oss själva en stund, så jag gick ut och la mig på baksidan och solade, spelade kubb med theo och bara latade mig. vilket resulterade i att jag är heeelt sjukt bränd på hela framsidan....

sen åkte jag som sagt iväg och tränade fotboll. och nu sitter jag här och kollar på tv lite, och ska strax sova. det blir jobb 09.30-18 i morgon !

Så ha det så bra alla glada !



Såhär såg det ut i eftermiddags, Min bror jobbade och jag solade !

RSS 2.0