Göteborg

Datum:2011-08-28 Klockan:19:55:14
Hejhej !

Är nu hemma efter en grym helg i göteborg och en rolig fotbollsmatch, vi vann med 2-1 ! =)


Jag är sjukt trött så jag orkar inte lägga upp bilder idag det kommer upp några sköna bilder i från helgen i morgon ! =)

Hejsan !

Datum:2011-08-23 Klockan:12:38:36
God morgon och god middag !

Jag har haft fullt upp och har inte hunnit skriva här.
Igår åkte jag iväg och tränade en sväng innan jag begav mig till stan för att möta upp hanna och felicia. Vi satt och fikade pratade och gick på stan. super mysigt! sen åkte jag till daniel vid sju och sen  har vi bara myst hela kvällen och morgonen =) vi har också varit i Töreboda och beställt tågbiljetter till hans syster som kommer hem idag ! kul =)

Men nu ska jag dra för jag ska strax åka hem och träna igen, hörs när jag är hemma !

pusss

God morgon

Datum:2011-08-22 Klockan:11:38:52
Godmorgon allihop !

Hoppas ni har sovit gott! jag har sovit som en stock hela natten i alla fall !
Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka in till stan och träffa Hanna och Felicia =) och sen åker jag hem till Daniel i kväll så det kan händ att det inte blir så mycket bloggande idag, Men jag ska försöka hinna med ett i kväll, och  det kan bli så att det är Daniel som skriver det inlägget ! =)

Puss och kram ♥

En mycket gammal bild på mig när jag ska på britney spears !

Hej

Datum:2011-08-21 Klockan:22:49:27
Hejsan !

Har precis kommit hem från jobbet och är helt slut. Jag ska ta på mig myskläder och krypa ner i min säng och vila nu har jag tänkt.
Fast först ska jag ringa och mysprata med min pojkvän !


Här ser ni en bild på mina tre aldra bästa tjejer ! ♥


2011-08-21

Datum:2011-08-21 Klockan:13:51:47
God morgon!

Eller god förmiddag kanske man säger ! har precis sagt hej då till min fina pojkvän eftersom han skulle iväg och spela lite fotboll.

kvällen igår blev riktigt rolig men inte alls som det var planerat. det var planerat att jag och hanna skulle åka in till stan och äta middag och sånt mysigt men det blev is tället en riktig party natt, om man kan kalla det det. jag och hanna satt på pims till tolv ungefär och drack massa goda drinkar och snackade en hel del ! vi hade skit kul och det resulterade i att vi fick en mycket mycket trevlig kväll! när vi tyckte det var dags att åka hem kom daniel och hämtade mej och hanna åkte till en kompiss.

Jag lägger in bilder från kvällen när jag kommer hem i kväll, ska nämligen iväg och jobba nu. 16-22.15 !

Hörs i kväll !

Det finns en kille jag skulle göra precis allt för!

Pims

Datum:2011-08-20 Klockan:17:31:58
Nu drar jag snart i väg med hanna till pims För att fika och sitta och spana på folk. Men först, Kräftskiva..

kommer upp bättre bilder på dagens outfit samt bilder ifrån kvällen !



Puss, Linn ♥

Kräftskiva eller middag i stan.

Datum:2011-08-20 Klockan:16:05:22
Hejsan !

Jag har precis kommit hem från jobbet, det var sjukt mycket folk och mycket att göra.

nu är jag iallafall hemma och ska snart gå till lisa och hanna för att vara med dom lite =) vi ska nig göra oss iordning och åka in till stan och sätta oss på ett mysigt fik och bara sitta och prata, mysigt!

slänger in några bilder på mig som josse fotade för ett tag sedan =) 

               

              

Puss och Kram ♥





what are words

Datum:2011-08-20 Klockan:15:52:22




Jag vet inte hur jag ska översätta detta till svenska, Jag vet inte ens om det går. Men hur som hellst så har de här orden satt sig rakt i mitt hjärta. Vad är fina ord om dom bara existerar när det är bra ?


The switch

Datum:2011-08-19 Klockan:23:08:38
Hejsan !

Ska strax gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba i morgon.

Ikväll har jag kollat på en jätte bra film som jag rekomenderar till alla ! den heter The switch och handlar om Kassie (Jennifer Aniston) som är snygg, framgångsrik och bor i världsmetropolen New York. Hon har allt förutom det som hon mest av allt önskar sig, ett barn. hon bestämmer sig för att inseminera sig och detta kommer att påverka hela hennes förhållande med hennes bästa vän wally.

Denna film heter på svenska Pappa på burk. jag rekomenderar den verkligen ! =)



Ha en bra kväll !
puss, Linn ♥

Clinique

Datum:2011-08-19 Klockan:20:22:06

Jag bara väntar på att min lön ska komma in så att jag kan ge mig ut på en riktig shopping runda. Jag är vädigt förtjust i smink/hudvårds serien clinique för tillfället och nyss börjat använda deras foundation och rengörings "vatten" nu funderar jag på att köpa mig en riktigt bra hudkräm och skulle behöva lite tips på om någon vet vilken som är bäst ?

Det finns ju ändå typ tusen olika sorter.... känns det som i alla fall. !



Och föresten, är det någon mer av cliniques produkter man bara inte får missa ?!

Kram Linn ♥


film på G

Datum:2011-08-19 Klockan:19:41:15
Hejsan!

sorry att jag inte har boggat men jag har haft fullt upp med att jobba. Slutade för en stund sedan och nu har jag precis kommit hem. Jag tänkte krypa ner i min säng och kolla på en mysig film. I morgon blir det jobb igen från 9.30 till 15.00 och sen får tiden avgöra vad som händer.

Igår myste jag ordentligt med min älskling och sen åkte jag iväg på lite träning, sen blev det en väldigt spontan utgång som var rolig! blev inte så länge ute eftersom jag skulle jobba men en lite sväng blev det iaf :)

Jaja nu ska jag kika film !

Ha det bra pusss ♥


Jobb..

Datum:2011-08-17 Klockan:12:58:15

Nu drar jag strax iväg och jobbar , dom ringde precis och behövde lite extra personal så det fick bli jobb i dag. jobbar till halv nio och sen kommer min Daniel och myser med mig. 



 

Ha det bra !♥


2011-08-16

Datum:2011-08-17 Klockan:11:13:55
God morgon !

Vaknade för en stund sedan av att min telefon ringde. Så nu är jag pigg och glad. Ska strax göra mig iordning för snart ska jag träffa hanna.

Men först tänkte jag kolla på Beck en liten stund, jag bara älskar dom filmerna och det var sjukt länge sen jag såg någon av dem !

igår såg jag föresten en film som heter Bad teacher, och den rekomenderar jag verkligen ! den var väldigt speciell och absolut inte en "typisk" cameron Diaz film men den var riktigt bra !



Ha en trevlig dag, Kram !

Mysdag

Datum:2011-08-16 Klockan:21:13:46
Hejsan !

Jag har precis just nu listat ut mitt lösenord så att jag kan börja skriva här igen... det har tagit mig tre år. men skam den som ger sig !

Idag har jag vaknat upp hos min underbara pojkvän och myst med honom ett tag. Efter en stund tog jag mig till bussen och mötte upp tre kompisar och satt och fikade med dom i några timmar... Mysigt värre !

Nu ska jag mysa ner mig framför en film med varm choklad


Puss ♥

RSS 2.0