klippning och fest

Datum:2012-03-30 Klockan:14:47:01
Heluu !

sitter i min mormors lägenhet en sväng. Ska strax dra ner till stan och klippa och färga håret och fixa lite. och sen är det fest som gäller ! och min daniel står för Djandet vilket gör den ännu roligare ! =) 

men men nu ska jag göra mig redo.... ha det så bra !

puss och kram

22.55

Datum:2012-03-29 Klockan:22:55:54
Sitter och kollar på big brother samtidigt som jag försöker packa inför vad jag ska ha på mig i morgon efter jobbet ( ska på 20 års fest)  och vad jag ska ha på mig på bröllopet på lördag. hinner inte vara hemma något mer innan det så jag får planera långt i förväg...

idag har jag jobbat 6.45-17 och sen har jag varit på fotbollsträning ett tag. i morgon jobbar jag bara en snabb sväng, och sen ska jag klippa och färga håret hos frisören innan det är dags för lite party =)

jaja mycket intresant har jag inte att berätta, så ha det så bra ! 



Jag och einstain ( eller hur han nu stavas)


Till det som är vackert

Datum:2012-03-28 Klockan:15:29:12
Kom nyss hem ifrån stan och detta är vad jag sysslar med nu...

Kollar på film - Till det som är vackert
och läser nya numret av veckorevyn




11.06

Datum:2012-03-28 Klockan:11:06:07
God morgon !

är ledig idag så det blir en hel lugn dag ! Vaknade vid halv tio och har suttit och kollar på efter tio fram tills nu. Bestälde lite nya filmer nyss och nu ska jag snart göra mig iordning för att åka in till stan en sväng. ska fika med hanna i det sköna vädret.

i kväll ska jag träffa lisa och umgås med henne =)

så nu ska jag göra mig iordning lite.  

ha det så bra ! =)


Beställde dessa filmer...

jag har avslutat min beck samling och har nu börjat samla lite smått på disney klassiker, så idag fick det bli denna, har inte sett den någon gång men jag har hört att den ska vara bra.
 

Och den här


Och så beställde jag denna, detta är just nu min favorit film, så rolig ! Den ser ganska barnslig ut men den är så grymt rolig, jag rekomenderar den verkligen ! =)


11.34

Datum:2012-03-27 Klockan:11:34:44
God morgon.

Jobbar kväll idag så jag har passat på att ta en sovmorgon till 10 och sen har jag suttit och betalat tråkiga räkningar osv. men nu är det gjort för denna månaden som tur är !

Nu ska jag äta lite frukost och sen har jag tänkt att jag ska ge mig iväg ut och springa en liten runda, och sen blir det dags att göra mig iordning och dra till jobbet....

Så ha det så bra.
ta hand om er.



hjärta <3

Dag 16 – Något jag är beroende av

Datum:2012-03-26 Klockan:22:36:35
Dag 16 – Något jag är beroende av

att känna mig glad tror jag, annars skulle jag kunna säga choklad eller tårta eller något annat roligt. Men det är jag ju igentligen inte beroende av, det är bara något jag gärna vill ha.

Men att vara glad och må bra är något jag är beroende av. Eftersom jag blir så lätt uppstressad och överdriver situationer och eftersom jag äter mediciner som gör att jag blir väldigt ledsen lätt så behöver jag se till att jag är glad. och det gör jag genom att träna och att umgås med mina bästa vänner och min pojkvän väldigt regelbundet. blir något av det här mindre än något av det andra, då blir jag direkt ledsen igen, så det behövs en bra balans i det hela. därför tror jag att jag är beroende av att vara glad.

Klychigt vad ?!! Haha 
nää så hemskt är det faktisk inte, jag har lärt mig att få en balans på det hela =)


20.21

Datum:2012-03-26 Klockan:20:21:22
Hellu !

sitter och äter lite godis och kollar på sofias änglar. ganska sorjligt program faktiskt !

Idag har jag jobbat 9.30-17 och sen har jag städat och lagat lite mat. Idag kommer hela min familj och jag längtar ! =)

Helgen har varit as härlig, fint väder och underbara kompissar, i fredags myste jag och daniel i min mormors lägenhet och vi köpte mat och åt mycket godis. På lördagen åkte jag iväg och jobbade några timmar mellan 11-15 och sen var det bara i ilfart åka till fotbollsmatche i falköping, spelade i 90 minuter och sen åkte vi hem till mig där det var dags för lite fest !  sjukt kul =) 

men men nu ska jag fortsätta kolla tv =)  vi hörs, hejdå !


Hey I heard you were a wild one

Datum:2012-03-22 Klockan:18:35:41
Ligger i min säng hemma i igelstorp och har precis kommit hem ifrån jobbet. ska varva ner en stund och sen ska jag ge mig iväg på fotbollsträning. Och sen tar jag buss tillbaks in till stan efter den, börjar 06.45 i morgon med så måste sova i stan.

I morgon efter jobbet åker jag till töreboda och gosar med daniel och kramar hans syster som har kommit hem några veckor igen. Och på slördag blir det jobb ngra timmar och sen fotbollsmatch och sen lite fest med mina fina vänner, längtar, är så taggad !!!!


men men, har inte så mycket mer att säga , ha det så bra ! puss


Dag 15 – Mina drömmar

Datum:2012-03-21 Klockan:11:31:53
Dag 15 – Mina drömmar

I gentligen vet jag inte om jag har så mycket drömmar. Mest bara saker jag vill....

Jag vill flytta hemifrån med daniel, börja plugga till barn sjuksköterska och jobba på ett barnsjukhus. Jag vill ha några barn och flytta till ett hus. Jag vill att mina bästa vänner ska vara mina brud tärnor på mitt bröllop och jag vill att min bror ska vara mina barns gudfar. Jag vill ha ett lugnt liv där alla mina nära mår bra och är friska. Jag vill bli så där gammal och gullig med min Daniel, jag vill att vi ska sitta i vårat gamla hus och se våra barnbarn springa omkring i trädgården. Och jag vill att jag och mina bästa vänner om 50 år sitter och kollar i gamla fotoalbum och pratar om gamla minnen, och planerar nya.
Och jag vill veta hur rymden aldrig kan ha ett slut inna jag dör...


Yeees det var det jag ville =)

Vår

Datum:2012-03-21 Klockan:11:22:00

Har precis kommit in ifrån en löprunda i vårsolen. sjukt härligt! 

sitter just nu i min egen säng och ska bara hänga här en stund bara för att det är så skönt att bara vara hemma. Men vid tolv ska jag iväg in till stan igen och handla lite tacos grejer för i kväll kommer hanna och kanske lisa till min mormors lägenhet och äter lite =) 

I morgon börjar jag 06.45 och jobbar till 17 så det blir en tidig kväll idag.

Men men nu ska jag göra mig iordning och sen bara ta det lite lugnt =)

hörs !


Hunger spelen

Datum:2012-03-20 Klockan:10:43:02

Måste bara tippsa om en sjukt bra bok.
Den heter Hunger spelen och jag lästen den för ungeför ett och ett halvt år sedan. Den är grymt spännande och ganska annorlunga vilket gör att den inte är så förutsägbar.

I veckan kommer den ut som film på bio, men jag tippsar verkligen att läsa boken före man ser den på film, Trailern ser inte alls ut som jag har tänkt mig att det är i boken så dörför tror jag att det är bäst att läsa den först.



Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna.
Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta.
De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer.
De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer.
Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!

Alltså går det ut på att barnen ska döda varandra, och bara den som står sist levande får åka hem.

Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd.
Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...


Hos daniel

Datum:2012-03-20 Klockan:10:36:39

Klockan är ungefär halv 11 och jag sitter hemma hos daniel och har precis gjort mig iordning. ska strax ta bussen in till stan, gå hem till mormors lägenhet (som jag ska bo i under veckan min familj inte är hemma ) och instalera mig lite. sen ska jag gå ner tills tan och möta johanna en sväng och sen är det dags för jobb.

har nog inte så mycket mer att berätta,så ha det så bra ! =)

Det finns en kille jag skulle göra precis allt för!

Dag 14 – Min fritid

Datum:2012-03-18 Klockan:12:47:38
Dag 14 – Min fritid

Ja så mycket fritid har jag ju knappt käns det som. men det har jag nog !  När jag inte jobbar så umgås jag i alla fall gärna med min pojkvän och mina fina vänner ! och så ägnar jag mycket av min fritid till att träna. Och sen älskar jag att bara sitta en hel kväll och kolla på filmer/serier. Men jaa mycket mer än så blir det inte. Men det är så jag vill ha det med, träna umgås med min daniel och mina bästa vänner =)


Jobb jobb och lite till ....

Datum:2012-03-18 Klockan:12:42:15
Hejsan !

Hela helgen har bestått av jobb för min del och det är jobb som gäller även idag. Ska strax sticka ivög och springa en sväng med fotbollen och sen drar jag iväg till jobbet och jobba 16-22.15.

I fredags jobbade jag till kl 2 och sen kom daniel och hämtade mig, vi åkte hem till mig och var där ett tag, sen åkte vi in till stan och åt mat med hela familjen, och resten av kvällen ägnade vi till att vara med mamma och theo, dom åker iväg i natt (pappa och mormor med) till varmare breddgrader, så vi ville umgås med dom =)

i går vaknade vi vid nio låg och drog oss i sängen ett tag och sen fick jag åka iväg till jobbet och daniel hem till sig.  Jag jobbade 11-19 och när jag kom hem kom hanna hit och vi satt och kollade på film och åt godis resten av kvällen =)

Jaja nu ska jag dra iväg och springa en sväng, ha det bra !




Så trött....

Datum:2012-03-15 Klockan:18:34:47

sitter och kollar på tv och äter chips, är så sjukt trött så jag har tänkt att bara ta det lugnt en stund innan jag ska iväg och träna kl 8. på tal om träning så har jag sån sjuuuk träningsvärk i armar och ben från igår, så jag hoppas att det försvinner när jag tränar lite sen.

Har jobbat 6.45-17 idag och sov knappt fem timmar i natt så jag är lagom trött nu, och jobbar dessutom hela helgen.

Jaja nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film =) 

hejdå !!




Testar dom här chipsen just nu, fick syn på dom på jobbet och var bara tvungen att testa dom!  men dom var faktiskt inte speciellt goda....


Träning

Datum:2012-03-14 Klockan:20:52:45
Har precis kommit hem ifrån ett sjukt jobbigt träningspass, jag och lisa körde skivstång och nu är mina armar som spagetti !

Och nu kom det upp en utomlandsreklam på tv.... och mina föräldrar+lillebror åker utomland på sönda, tycker detta är allt annat än okej, sjukt orättvist !!

Jaja nog om detta, nu ska jag kolla på geys anatomy och sen gå och lägga mig, börjar 06.45-17 i morgon, lååååång dag !



Såhär ser jag ut efter ett hårt träningspass...höhö !
tröjan komme ifrån rut m.f.l SOm jag köpte i göteborg i helgen ! =)

12.03

Datum:2012-03-14 Klockan:12:04:03

God morgon !

Började min dag med att sova ganska länge, är ledig idag så passar på att bara ta det lugnt. Har spenderat resten av morgonen med att kolla på vintergatan. tycker det är så mysigt. 

snart ska jag ta på mig lite träningskläder och gå ut och springa en sväng i det fina vädret. I kväll ska jag umgås med lisa, vi funderar på att dra till friskis och träna något pass, så vi får se vad som händer =) 

nu ska jag kolla på lite gossip girl.... 

Ha det så bra !

 


Helgen

Datum:2012-03-13 Klockan:10:53:49

God morgon!

Dålig updatering här men jag har inte haft en minut över.

Göteborg var så härligt, vi bodde på ett super fint hotell och vi bara lyxade oss, shoppade, åt god mat, myste i en stor säng med massor av godis och chips framför melodifestivalen och några filmer. Och på söndagen hade vi tillgång till frukosten ända fram till kl 12 vilket gjorde att vi kunde ta en lååång sovmorgon! och vi var inte tvugna att cheka ut fören kl 18 så vi kunde i lugn och ro packa ihop oss inför hemfärd till skövde igen.

När vi var tillbaka i skövde åkte daniel hem till sig och jag hem till mig. Jag han vara hemma en timma sen packade jag en ny väska och åkte hem till carro där lisa och hanna oxå var. Vi åt tacos och kollade på film nästan hela natten innan vi gick och la oss.

Dagen efter vaknade vi vid tio, kollade på lite film och big brother och sen begav jag mig till jobbet. 

När jag slutade jobbet tog jag bussen till daniel och här sitter jag nu, och ska göra mig iordning för att åka och jobba i morgon igen ! 

Så jadär hade ni min helg ! 

Ha det så bra =) 
 


Göteborg

Datum:2012-03-10 Klockan:08:50:10
Hejsan !

sitter just nu och kollar på kung fu panda med daniel, vi ska strax göra oss iordning för att åka till göteborg.

Igår jobbade jag till kl 6 och sen mötta jag upp carro, daniel, jonas, Lisa och sebbe. vi satt och tog några öl och bowlade hela kvällen. jätte mysigt ! =)

jaja nu ska jag hoppa in i dushen! ha en bra helg för det ska jag ha ! =)


3 Bakslag och 4 återstår!

Datum:2012-03-08 Klockan:16:55:58
Hejsan !

som alla redan vet så kom det ju helt plötsligt hur mycket snö som hellst, och alla som trode det var vår...

Men, ända sen jag var jätte liten har jag alltid fått höra att det ska vara 7 bakslag innan våren/sommaren kommer på riktigt. Eftersom jag "vet" detta och är bombsäker på att det stämmer, blir jag lixsom aldrig besviken när det helt plötsligt blir tio minus eller kommer meter med snö osv. Och eftersom jag längtar så mycket efter våren så har jag såklart sten koll på hur många bakslag det har varit, Och det har varit tre stycken och det återstår alltså 4 stycken innan det blir riktig vår.

Om man använder sig av att tänka så här så tycker man till slut att det är ganska kul att et kommer snö när det har varit fint i flera dagar, för då vet man att man är ett steg närmare våren! 
Och jag måste faktiskt säga att det brukar stämma riktigt bra, jag har räknat så här i flera flera år och det brukar faktiskt stämma med ungefär 7 bakslag. så nu vet ni =)

Jaja nog om det, i dag jag jag jobbat 07-14 och nu ligger jag i sängen och vilar lite. ska dra iväg till hanna och sen på fotbolsträning om någon timma =)

Ha det så bra !  puss och hej !


Dag 13 – Det här året

Datum:2012-03-07 Klockan:15:51:33
Dag 13 – Det här året

Det här året har knappt börjat, så, så himla mycket finns det inte att berätta.

Men året började i alla fall på bästa sätt, 16 stycken underbara vänner+ jag firade det nya året i danmark. Vi hade så roligt under denna helgen.

När vi kom hem där ifrån flöt det på som vanligt, inte mycket hände mest jobb och sånt.
I februari åkte jag och hanna till London som var så jäkla underbart, vi hade så kul och jag vill så gärna ta med alla mina vänner och min familj dit och visa alla allt fantastiskt som finns där.


Och nu har det gått ungefär en månad sedan det hände. och jag har inte gjort så mycket spännande, firat lisa som fylt 18 och sånt trevligt med kompissar och daniel bara.

Och mina planer de närmsta månaderna är att, åka till göteborg i helgen, gå på min farbrors bröllop, åka på träningsläger i danmark och bara njuta av att det börjar bli vår. Jag ska ägna mycke tid åt mina bästa vänner och Daniel =)  

Och resten av året, ja det får vi se hur det blir.

Puss

15.40

Datum:2012-03-07 Klockan:15:40:10
God morgon, god middag och god dag !

Kom precis hem ifrån stan. Skulle klippt mig i morses men det blev något fel med tiden så jag fick skjuta upp det till nästa fredag. Eftersom jag inte kunde klippa mig kunde som tur var carro komma till stan lite tidigare och vi satte oss och fikade redan vid halv 11. Vi satt och fikade och pratade till ungeför halv ett och sen åkte hon iväg hem till sig och jag åkde iväg till gymmet.

Nu skulle jag igentligen bara hem och vända och åka tillbaka in till stan och åka vidare till daniel, men jag fick nyss en samtal i från jobbet att jag skulle behöva jobba i moron mellan 07-14 så jag fick stanna hemma istället.

i morgon efter jobbet ska jag äntligen få spela lite fotboll! fotbolls tiderna har inte riktigt stämt med mitt jobb schema så jag har inte kunnat träna det på ungefär 2 månader, men nu äntligen har dom bytt tid så nu kan jag vara med igen, det ska bli så kul !

Och i helgen är jag ledig så då ska jag bara ta det lugnt ! på fredagen hoppas jag att det blir en rolig kväll med mina bästa vänner. och på lördagen åker jag och daniel till göteborg och bor på hotell. Vi ska bara äta god mat och ta det riktigt lugnt. Ett spa i göteborg ingår i priset så det hoppas jag att vi ska ägna hela söndagen åt.



Vi har bokat ett rum som heter Deluxe, som är lite dyrare men ochskå ganska mycket mysigare... så detta blir nog härligt =)


Slänger oxå upp en gammal bild på mina finaste <3

Vårdcentral och jobb

Datum:2012-03-06 Klockan:11:25:17
God morgon !

Har precis kommit hem ifrån vårdcentralen. Har tagit blodprov och olika tester mot typ allt jag kan vara alergisk mot, så nu får vi se vad det är som spökar igentligen.

Nu ska jag vila en stund innan jag måste ge mig iväg till jobbet. I morgon är jag ledig så då ska jag till frisören på morgonen och färga och klippa håret. sen ska jag träffa carro på stan och ta en fika. Sen får vi se vad som händer.

Jaja ha det så bra, hejdå !


Kent-Utan dina andetag

Datum:2012-03-05 Klockan:22:04:28
Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Vad vore jag
Utan dina andetag



Dag 12 – Min största svaghet

Datum:2012-03-05 Klockan:19:57:01

Dag 12 – Min största svaghet

Svårt, jag vet inte riktigt vad som är min största svaghet är. Jag stressar upp mig för allt i onödan och jag är grym på att komma på massa dumma grejer som jag överdriver i mitt huvud. Jag vet inte hur många gånger på en vecka som jag får för mig att alla mina vänner hatar mig, att daniel ska försvinna, att någon i min familj ska försvinna osv. antar att det är någon slags panik ångest av något milt slag....

Det är sjukt jobbigt, men det brukar bara räcka med en kram eller ett gulligt samtal/sms så släpper jag det sen. Detta är ganska jobbigt för mina närmaste kan jag tänka mig men det är ingenting jag kan göra åt, hur mycket jag än försöker.

Som tur är har jag världens bästa vänner, världens bästa familj och den absolut bästa pojkvännen man kan ha så utan dom hade detta varit mycket jobbigare än vad det redan är. !

Den här bilden kommer upp i mitt huvud allt för många gånger...


Något annat som jag är väldigt "svag" för är min längd, det är något som ärligt talat gör så ont i mig, inte hela tiden men ganska ofta. Jag stör mig igentligen inte på det. Men det är jobbigt att alltid bli tagen för att vara mycket yngre än vad jag är. det här med min längd är något jag tycker är extremt jobbigt.


19.49

Datum:2012-03-05 Klockan:19:49:24
Hejsan !

dålig uppdatering här jag vet. men jag har för lite tid på dygnet !

I lördags han jag åka till lisa en sväng efter jobbet och vara med mina vänner att fira henne ! vi hade jätte roligt den timman jag han vara med innan dom gick ut på krogen och jag fick gå hem och sova inför ännu en jobb dag.
På söndagen jobbade jag till kl 4. sen åkte jag hem, och sen nästan iväg direkt och tränade med mamma. och sen åkte jag hem till daniel.

Idag har jag jobbat till kl 5 och sen har jag kollat på någon serie med mamma. och nu sitter jag och kollar på big brother ! 

I morgon jobbar jag 16-22.15 men innan det ska jag in till vårdcentralen 8.45 och äntligen ta tag i vad jag är alergiskt mot, ska bli skönt att få ett svar på det. 
Efter vårcentralen har jag tänkt att åka och träna ett tag innan det är dags för jobbet. 

Jaja ni får ha det så bra ! puss och kram 


Jag och min söta kanin !  

Lisas dag !!

Datum:2012-03-03 Klockan:13:02:22
God morgon !

Sitter och kollar på någon film på 5:an och ska strax fixa iordning mig lite.

igår kom Daniel och hämtad mig efter jobbet, vi åkte och åt lunch på stan och gick runt lite i det fina vädret. Sen åkte vi hem till mig och kollade på lite film. Efter ¨några timmar kom lisa och jonas hit och kollade på film med oss, vi kollade på någon skräckis med "harry potter" som huvudroll. Jag och lisa tyckte den var ganska obehaglig, men jag tror ändå att den var ganska bra.

Idag sov vi länge och sen åkte daniel iväg till Karlstad för att se på hockey. Jag ska strax göra mig iordning för att träffa hanna och fia en stund innan jag drar iväg och jobbar 16-22.15.

Men detta är ändå ingen vanlig dag, för det är Lisas födelsedag !  tyvär kan jag inte vara med på födelsedagsfesten eftersom jag jobbar, sjukt tråkigt!! Men vi träffades ju i går kväll så tur är vell det ! =) 

Jaja, ha det bäst !
puss och kram !


Jag och mitt älskade födelsedagsbarn, Lisa !

Gammalt

Datum:2012-03-01 Klockan:21:46:44
Sitter och kollar på gamla bilder....


21.25

Datum:2012-03-01 Klockan:21:25:12
Hejsan !¨

Har nyss kommit hem ifrån ett träningspass med lisa, riktigt härligt var det !
Idag har jag vaknat upp hos daniel och jobbat 13-17. och nu sitter jag och kollar på tv lite och ska strax städa iordning mitt rum. I morgon jobbar jag 10-14 och sen kommer daniel till mig och så får vi se vad som händer, kanske blir lite film med några fina vänner men inget är bestämt än. Så antingen blir det en myskväll bara jag och daniel eller så blir det en skön filmkväll med min daniel och några vänner =)

Jaja ha det så bra mina fina =) 
puss och kram !


Slänger upp en super gammal bild på mig och min finaste Lisa ! =)

RSS 2.0