konstig helg...

Datum:2012-04-30 Klockan:23:05:00
Hejsan !

Dålig uppdatering här men min hälg har varit minst sagt märklig... ska försöka sammanfatta mig kort.

Fredagen var lugn, var helt slut efter allt jobb och villa typ ara sova, så daniel kom hit, vi kollade på film och la oss tidigt.

MEN kl 3 på natten vaknar jag av att någon öpnar min dör,tror först att det är pappa men jag tycker att det är konstigt att han är uppe tre på natten. så jag går upp.
Och samtidigt som jag går ut i hallen kommer pappa ner med en trä "klubba" i handen. Han säger att det är någon i huset, så jag, mamma, pappa och daniel gömmer oss i mitt rum (som är på undervåningen) och ringer polisen. Känslan av att sitta där inne och inte veta vem som är där uppe går inte riktigt att beskriva. Jag var helt säker på att vi skulle dö allihop där i mitt rum.

Efter tio långa minuter kommer polisen, dom kör ut oss på gräset, och på gatan står en piket buss och en polisbil. IN i vårat hus stormar 6 beväpnade poliser och skriker. Och det ljude tror jag aldrig jag kommer glöma, ljudet av när 6 poliser laddar pistolerna är lixom en helt obeskrivligt konstig känsla. I alla fall tar det ett tag innan dom kommer ut. en av poliserna kommer ner först och berättar vad som har hänt. Det var inte så farligt som vi trodde, det var bara en mycket full och drog påverkad människa som helt enkelt bara ville sova. så mycket farligare än så var det inte. Men känslan av att inte veta vem som är på ovanvåningen i ens hus är så läskig att den inte går att förklara.

Ja så det var alltså vad som hände natten mella fredag och lördag. Och sen dess har jag varit ett nervsammanbrott lite till och från. har Jobbat resten av helgen, och sen har jag grillat med fina vänner och daniel. och nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet och ifrån ronja, där jag tillbringade en timma med mina fina vänner innan det är dags att sova igen för att jobba 09-16 i morgon =)

20.31

Datum:2012-04-25 Klockan:20:31:56
Hejsan !

Sitter och kollar på tv lite smått ointreserat, finns inget vettigt att kolla på.

Har varit ledig idag men har inte fått mycket vettigt gjort. Har kollat på film, tvättat lite, tränat en sväng och mest bara varit extremt uttråkad !

Så nu ska det faktiskt bli skönt att komma iväg till jobbet i morgon. Jobbar 06.45-14. och efter det ska jag hämta ut några paket och sen ska jag hem för att träna lite fotboll :)

i helgen är det bara jobb som gäller så inte mycket mer är planerat =)

Men men, ha det så bra allihop !



Bilden är ifrån husaren i helgen =)

23.29

Datum:2012-04-24 Klockan:23:29:56
God kväll !

har kommit hem från jobbet för en stund sen och har precis kollat sista avsnittet på en fakta serie jag har följt på svt play.

En riktigt intresagnt serie som handlar om 9 familjer, alla är dom olika, men en sak har dom gemensamt. Dom får ett barn 2010. Dom fyra första avsnitten handlar om det första året. alla familjer är väldigt olika. En mamma är 17 år. ett par har en åldersskilnad på 25-40 år. ett par är lesbiska. ett par är bohemiskt. ett par är träningsnarkomaner. en mamma lever utan man och har insiminerat sig i danmark. osv, och man får alltså följa deras första år tillsammans med sitt nya barn.  men det är inte allt. Under alla dessa år ska dom några grånger om året filma dessa familjer, så att man kan följa familjernas utveckling de 10 kommande åren.

Jag tycker att det ska bli spännande att se vad som händer med familjerna. Kommer den 17 åriga tjejen ha skaffat en utbildning och flyttat hemmifrån, har träningsnarkomanerna ändå flyttat till hur även fast dom lovade att dom aldrig skulle göra det, har några skilt sig eller har mamman som inseminerade sig träffat en pappa och skaffat fler barn ?  ja det återstår att se, men jag är förväntansfull över att se om någraår hur det ser ut. !

Jag rekomenderar den verkligen, finns att titta på på svt play. och det är fyra avsnitt =)



Nu ska jag sova har jag tänkt. är ledig i morgon så ska ägna mig ått träna och sånt härligt hela dagen i morgon =)
ha det så bra ! =)

21.51

Datum:2012-04-23 Klockan:21:51:57
Har precis kommit hem ifrån jobbet, och sitter och kollar på alcatraz, ganska spännande är det faktiskt =)

I morgon jobbar jag 16-22.15 och innan det har jag tänkt att gå upp vid 8 och springa en runda, städa lite och fixa lite i stan innan jag börjar.

Tänkte visa mitt senaste kap oxå, eller kap och kap den var svin dyr, men jag kommer kunna ha den typ resten av mitt liv, så jag kände ändå att jag var värd den ! =)



Fast jag har beställt en i rött i stället för vit. så fint så =)

...

Datum:2012-04-23 Klockan:12:39:26
Hejsan !

Sitter i sängen hos daniel och kollar på något tråkigt på tv:n.

Har ganska skön träningsvärk efter matchen igår kväll då vi fick springa på en lerplan. Men vi spelade bra och jag har go träningsverk, det är det viktigaste ! =)

Lördagens utgång var riktigt rolig, vi dansade och skrattade hela natten =)

Jaja nu ska jag fixa iordning mig lite inför jobbet =)  ha det super !


Utgång

Datum:2012-04-21 Klockan:18:29:41
Hejsan !

igår blev det en lugn kväll med mina bästa vänner och daniel, filmkväll !

Just nu ligger jag och daniel i sängen och ska strax göra oss i ordning för i kväll blir det utgång med mina favoriter =)


Utgång med mina bästa vänner och min älskade hiniken kille !! =)

Fredag

Datum:2012-04-20 Klockan:12:45:40
Hejsan !

Sitter och kollar på tv lite och har presis städat typ hela huset i några timmar. Maten står i ugnen och om några timmar ska jag sticka iväg till jobbet.

jobbar ett super kort pass 15-19 och sen kommer daniel hit, och så får vi se vad vi hittar på =) det blir mysigt!

Håller tummarna för att nelly paketet kommer idag med, hoppas att allt passar och slänger i så fall upp lite bilder när det har kommit =)

Jaja nu ska jag fixa lite här och äte lite mat =)  ha det så bra !


19/4

Datum:2012-04-19 Klockan:17:38:31
Hejsan !

Har precis kommit hem ifrån jobbet, 6.45-17. har presis släng i mig lite mat och ska sticka iväg på fotbollsträning om tio min =)

Har inte så mycket mer att säga så, puss och hej ! =)


Ingen fin bild, men tröjan är ny. köptes igår

Fika i stan

Datum:2012-04-18 Klockan:14:08:07
Drar i väg med mina finaste vänner och fikar och snackar skit i några timmar, och sen blir det nog ett tränings pass med mamma på friskis ! =)

Puss och kram ha det så bra !!


10.35

Datum:2012-04-18 Klockan:10:35:55

God morgon !

Har varit vaken några timmar och städat och fixat lite. Har precis bestält en jätte beställning på nelly, som tur är är halva beställningen till daniel, annar hade jag varit sten fattig innan jag ens har fått min lön...

Ska snart ut och gå en sväng och sen ska jag göra mig iordning för att träffa mina fina vänner i stan !

Tänkte lägga upp lite bilder i från helgen i danmark !


10.22

Datum:2012-04-17 Klockan:10:21:16
Hejsan !

Har haft fullt upp sen jag kom hem ifrån träningslägret så jag har inte hunnit skriva något. och nu sitter jag hos daniel så jag kan inte lägga upp några bilder där ifrån så det fixar jag efter jobbet i kväll.

Men i alla fall så var träningslägret  i danmark grymt kul ! vi hade så roligt, tränade stenhårt och skrattade och bara hade så kul !  men som sagt så lägger jag upp lite bilder i kväll =)

Idag ska jag åka in till stan och fixa lite saker och sen är det jobb som gäller 16-22.15 :)

Nu ska jag kolla på den nya serien som heter titanic och sen ska jag hoppa in i dushen =)

puss och hej ! =)

21.37

Datum:2012-04-12 Klockan:21:37:34
Hejsan !

Har precis kommit hem ifrån jobbet och ligger nu i sängen och äter vindruvor.

Har haft en ganska lugn och härlig dag idag, vaknade vid nio och drog iväg till friskis och tränade ett pass. och sen gjorde jag mig iordning och drog iväg till jobbet =)  och nu är jag hemma och har pakat klart allt för i morgon.

Tåget till göteborg går 05,45 i morgon och båten går kl 9 och sen har vi match direkt när vi kommer fram, så det får bli en lugn och fin kväll idag.

Ska bli så sjukt kul att åka i väg i helgen, få umgås med hela fotbollslaget och bara ha roligt tillsammans ! =)  läääängtar !

ja ja nu ska jag fixa det sista =)  ha det bra !



mmm längtar längtar längtar till mallis !! =)

22.00

Datum:2012-04-11 Klockan:22:00:44


Har precis kollat på greys anatomy, och det var spännande idag !! Ska strax göra mig i ordning och krypa ner i sängen ordentligt och kolla lite på big brother.

Idag har jag varit på stan med en kompiss och fixat en liten födelsedagspresent till en nära vän. sen har jag mest kollat på film och latat mig. och packat min stora resväska som jag ska ha med mig till träningslägret i helgen =)

Men men nu ska jag göra mig iordning för natten, jobbar 13-20 i morgon och jag har tänkt mig att jag ska iväg och träna på gymmet en sväng i morgon innan jag börjar jobba så det är bäst att lägga sig i tid :)


jaja ha det så bra alla !

puss och kram



en väldigt väldigt gammal bild =)


11/4

Datum:2012-04-11 Klockan:11:38:16
god morgon !

ligger i sängen och ska trax göra mig iordning för att åka in till stan och träffa en kompiss =)

i kväll ska jag oxå gå på bio med mamma och i morgon är sist jobb dagen innan jag drar iväg med mitt härliga fotbollslag till danmark, och det ska bli grymt roligt!!

Måste också berätta att jag och daniel nu har bokat två veckor på mallorka i sommar, så härligt. två veckor av bara sol och bad !! =)  och kanske hänger några av våra kompissar med men det är inget bestämt än =)

jaja slänger in lite bilder på hotellet vi ska bo på, det ligger precis vid havet, 25 meter närmare bestämt !!


Påskhelgen

Datum:2012-04-09 Klockan:20:46:24
Hellu !

ligger i sängen halvdöd efter en jobb dag och ett träningspass och kollar på film. Ha nyss tryckt i mig en låda jordgubbar och snart ska jag krypa i pyjamasen och kolla på 30 grader i februari som har sesångsavslutning =)

Helgen har gått sjukt fort, har jobbar några dagar och varit ledig några av dom. och då har jag hunnit med att gå på bio med min daniel och fina vänner, och haft film kväll med hanna, lisa och Daniel. Har oxå hunnit med att bada badtunna och bara myst massor med daniel. Har varit sjukt trött hela helgen eftersom det var påskvecka på jobbet vilket betydde HYSTERI ! men kul var det.

Denna Veckan jobbar jag bara några få dagar för sen åker jag iväg på träningsläger med fotbollen till danmark och det ska bli grymt roligt, är sjukt taggad !  men som sagt är det några jobb dagar som gäller innan det.

jaja nu ska jag fortsätta kolla på filmen en sväng innan klockan blir nio

chao !


Dag 17 – Mitt favoritminne

Datum:2012-04-04 Klockan:22:29:52
Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag kan inte komma på något direkt, jag ha funderat länge men kan inte välja något speciellt.

Några jag funderar emellan är i alla fall

*när mina föräldrar gifte sig 2008
* Den 23/6-2010, när jag och daniel äntligen blev tsm
* Studenten
* eller faktiskt fotbollscuppen i umeå !

men det finns ju så mycket annat med så jag kan faktiskt inte völja något speciellt !


Fullt upp

Datum:2012-04-04 Klockan:22:07:59
Hejsan !

sitter i sängen och kollar på big brother och har nyss kommit hem ifrån bio med mina tjejer, vi kollade på hunger spelen och den var grym !  i morgon ska jag dit igen och kolla på samma film, fast då med min daniel.tur att filmen var så bra så att jag antagligen kommer kunna se den hur mångagånger som hellst =)

Det är fullt av jobb hela veckan eftersom det är påsk vecka och detta gör att jag inte har någon tid över typ! sjutk frustrerande jag har inte ens tid att träna och det är sjukt jobbigt!! 

jaja hoppas det blir lugnt i morgon och att alla inte ska shoppa påsk mat, för jag jobbar 12-19... =)


jaja ha det så bra allihop så hör jag av mig när jag har mer tid =)

puss & kram

sitter i sängen med min härliga London tröja.


Helg

Datum:2012-04-01 Klockan:20:40:20
hellu alla glada !

sitter och kollar på så ska det låta och väntar på att big brother ska börja.

Helgen har varit full av fart och jag har knappt hunnit vila minut ens. Efter att jag hade färgat och klippt mig hos frisören gick jag iväg hem till carro och gjorde mig iordning lite innan vi drog iväg till öms där det var fest. Vi partade framt till kl 4 på morgonen och var inte hemma hos daniel fören kl 5, men det var grymt kul och vi dansade hela natten lång!

i går sov vi ganska länge och sen var det dags att hoppa upp och göra oss iordning för bröllop. åkte dit vid halv fyra och åkte hem igen runt 10. jag och daniel försökte hålla oss vakna för att se på en film men vi somnade efter en halvtimma.

I dag var det bara att hoppa upp till jobbet och jobba 9.45-16 och direkt efter jobbet fick jag traska iväg för att spela fotbolls match. och nu ligger jag här i sängen med en rejäl sträckning i benet och är sjukt trött !


RSS 2.0